“U” TRANS. CLUJ – HCM CONSTANTA 21-26, IN ETAPA XV DIN LNHM!

EXCLUSIV – AUDIO: DECLARATII ANTRENORI C.STEFAN SI I.CRACIUN, DAR SI VUJADINOVIC SI TOMA. JOACA HANDBAL! AUDIO, doar cu eurohandbal.ro!

HCM n-a avut niciodată meciuri uşoare la Cluj-Napoca, ultima victorie obţinută în incendiara sală „Horia Demian”, în returul sezonului trecut, conturîndu-se destul de greu pentru constănţeni. Campioana asteapta acum cu incredere partida cu HC Odorhei – din etapa viitoare. Cu trei achiziţii de marcă în iarnă, Ghionea, Vujadinovic şi portarul Irimuş, toţi trei de la transformata UCM Reşiţa, Universitatea visează la un loc de cupă europeană în acest sezon, insa nu a reusit un meci mare in fata campionilor.

Cu doar 5 lei biletul de intrare – gazdele partidei se asteptau la o sala arhiplina in fata campioanei HCM. Ora partidei 12 si ziua de duminica se pare insa ca nu a scos lumea din casa intr-un numar foarte mare, spre acest spectacol sportiv, transmis in direct de Digi Sport.

Fara constantenii Florin Nicolae şi Marius Mocanu, care nu au avut drept de joc pentru  clujeni in această partidă, echipa gazda a fost cea care a alergat tot timpul dupa campioana HCM – ce s-a aflat tot timpul la conducere pe tabela de marcaj.

Elevii lui Stefan Constantin au început destul de slab partida. Buricea și Toma au dus scorul la 4-2 în minutul zece, pe fondul lipsei de precizie si solutii din partea gazdelor pe faza de atac. Singurul care a tras echipa gazda in lupta a fost Radu Lazăr, astfel ca dupa primele 30 de minute, scorul era clar in favoarea campionilor 8-12. După pauză jocul s-a mai animat, iar pe fondul revenirii spectaculoase a clujenilor, împinsi din spate si de publicul mai numeros care a sosit, in a doua parte la Sala Sporturilor, s-a inregistrat cea mai mică diferentă de pe tabelă, în minutul 44. Universitatea Transilvania s-a apropiat la un singur gol, 16-17, insa Constanta a apasat din nou pe acceleratie si a pus in miscare morisca de pase, avand si buturile asigurate – Mihai Popescu a fost din nou in zi buna, si a aratat ca nu se pune problema învingătorului.

Arbitrajul cuplului Harabagiu şi Stanescu a fost îndelung contestat de publicul spectator. Cei 2.000 de fani prezenţi au încurajat echipa clujeană pana la final, dar au trebuit sa recunoască victoria marinarilor, in vreme ce site-ul www.ucluj.ro pune in titlul articolului referitor la meci: “Miros de blat”!

Principalul marcatori al clujenilor a fost Vujadinovic, cu opt goluri, in vreme ce de la Constanta cele mai multe reusite au fost ale lui Csepreghi – 7g.

HCM Constanţa a câştigat în Ardeal si menţine presiunea asupra liderului Ligii Naţionale, HC Odorhei care a invins vineri pe CSM Bucuresti si se mentine la un punct distanta pe primul loc in clasament.

Universitatea Transilvania Cluj – HCM Constanta 21-26 (8-12)

“U” Transilvania: Vujadinovic 8, Lazar 4, Mihai 3, Ghionea 3, Bondar 2, Busecan 1.

HCM Constanta: Csepreghi 7, Buricea 6, Novanc 4, Stamate 3, Muresan 3, Toma 3.

DECLARATIILE AUDIO DUPA TERMINAREA PARTIDEI – doar pe eurohandbal.ro:

C.STEFAN – Antrenor U Cluj

“Am aruncat în bară de cinci ori, am ratat şi de la şapte metri, iar aceste ratări contează într-un meci cu HCM. Diferenţa de scor e mult prea mare faţa de ce a fost în teren. Vreau totuşi să îmi felicit…”, a declarat la finalul meciului, Constantin Ştefan. Ascultati intreaga declaratie mai jos:

[media id=83 width=320 height=140]

I.CRACIUN – Antrenor HCM Constanta

[media id=84 width=320 height=140]

P.VUJADINOVIC – jucator U Cluj

[media id=86 width=320 height=140]

„Constanţa are un lot de 16 jucători, toţi valorosi au putut schimba tot timpul. Cu greu am reuşit să le facem faţă pentru că avem o bancă mai scurtă. Am reuşit să îi facem să nu marcheze de prea multe ori, dar pe faza ofensivă am făcut erori. Mai avem 11 meciuri pentru a prinde un loc de cupă europeană…”, a declarat Vujadinovic.

L. TOMA – capitan HCM Constanta

[media id=85 width=320 height=140]