SE REIA COMPETITIA INTERNA MASCULINA CU ETAPA XV, DUPA PARTIDELE NATIONALEI MASCULINE IN PRELIMINARIILE CE 2012. PRIMELE DOUA JOCURI SE DISPUTA AZI: HC ODORHEI – CSM BUCURESTI (Digi – ora 16,30) si CSM SATU MARE – UNIV. SUCEAVA. PROGRAMUL COMPLET AL ETAPEI IL AVETI MAI JOS! 

CSM Satu Mare vrea prima victorie in fata formatiei Bucovina Suceava, una dintre echipele de top din ultimii ani din România, cu participări în cupele europene. De aceea s-a pregatit asiduu in pauza competitionala cand a castigat un turneu amical la Arad si o partida de verificare cu U Transilvania Cluj. Savloschi – jucator de baza la CSM crede ca echipa sa se poate urca mai sus in ierarhie dupa acest joc. Leonard Bibirig – antrenorul Sucevei, anunta pentru colaboratorul gazetasv.ro ca are trei accidentati pentru acest joc – Vedeti mai jos!

Cu toate că iniţial a fost programat vineri de la ora 17:00, meciul de handbal masculin dintre CSM Satu Mare şi Bucovina Suceava se va disputa vineri de la ora 16:00. Modificarea a survenit in urma cererii arbitrilor din Bucureşti care vor oficia la această partidă, Constantin Din – Sorin Dinu, cei care vor să prindă cursa de seară a avionului! Doleanta lor a fost aprobată de conducerile echipelor din Satu Mare şi Suceava, bineînţeles cu aprobarea celor din cadrul Federaţiei Române de Handbal.

Cel mai in forma jucator satmarean, Cristian Savlovschi, crede ca Suceava porneste ca favorita, dar nu va reusi sa castige la Satu Mare. „Am jucat bine in ultimele meciuri, imi doresc sa o fac la fel si in continuare, insa suntem o echipa si fiecare are rolul lui. Oricum e de stiut ca Suceava este o echipa incomoda pentru noi, insa evolutiile noastre din ultima vreme ne dau sperante ca o sa castigam meciul”, a spus pentru presa locala – Cristian Savlovschi.

Meciul de astăzi de la Satu Mare este si un motiv de revansa pentru handbaliştii de la CSM, acestia dorind să-şi ia revanşa după înfrângerea usturătoare din tur, când la Suceava scorul a fost 42-30 pentru gazde. În rândul formaţiei ardelene şi al antrenorilor se simte şi ambiţia de a învinge pentru prima dată Bucovina, după ce în sezonul trecut cei din Suceava au câştigat ambele întâlniri.

În rândul echipei satmarene nu sunt indisponibili, astfel încât spectatorii ii vor putea vedea în teren şi pe Savic, Surducan şi Savlovschi, care au fost accidentaţi în ultima perioadă.

Antrenorul Leonard Bibirig se confrunta cu probleme mari de lot inainte meciului de vineri. Tehnicianul sucevean cu va putea conta in confruntarea de la Satu Mare pe trei jucatori: Chirut, Soldanescu si Pancu. “Ne asteapta un meci foarte greu. Intalnim o echipa puternica, cu jucatori experimentati, care poate sa invinga orice formatie din Liga Nationala. In plus, noi ne confruntam cu accidentari la Soldanescu, Pancu si Chirut, cei trei neputand sa evolueze la Satu Mare. La amicalul cu Politehnica Iasi un adversar a cazut pe piciorul lui Pancu si i-a provocat o problema la genunchiul piciorului stang. Soldanescu a facut deplasarea, dar are glezna piciorului stang umflata”, a anuntat pentru colaboratorul gazetasv.ro – antrenorul Leonard Bibirig.

Se anunta un spectacol agreabil la Satu Mare, deoarece cele doua echipe au o medie a numarului de goluri inscrise de peste 30 – in actualul campionat. Doar pe eurohandbal puteti urmarii cele mai detaliate clasamente pentru handbalul romanesc, actualizate doar la cateva secunde dupa rezultatele inregistrate in competitiile interne!

Programul complet al etapei a XV-a este următorul:
vineri, HC Odorhei – CSM Bucureşti (ora 16:30, Digi Sport), CSM Satu Mare – Bucovina Suceava; sâmbătă, Poli Timişoara – Ştiinţa Bacău, Dinamo Braşov – Steaua (ora 13:00, Digi Sport), Minaur – UCM Reşiţa, Pandurii Tg. Jiu – CSM Oradea; duminică, „U” Cluj – HCM Constanţa (ora 12:00, Digi Sport).