Capitanul Toma L. 2g cu Dinamo - se mobilizeaza pentru Cluj si Odorhei

SPECTACOL AL CAMPIONILOR! Îngerul păzitor al porţii constănţene, Mihai Popescu, a avut parte de un moment emoţionant, suporterii cîntîndu-i La Mulţi Ani pentru ziua de naştere. Iar Pope, care a împlinit pe 15 martie 26 de ani, le-a făcut cadou încă un joc aproape fără greşeală. Urmeaza in decurs de o saptamana doua partide decisive pentru campionat: Univ. Cluj (deplasare) si HC Odorhei (acasa). Declaratie antrenor Craciun mai jos!

HCM a reuşit o buna pregatire pentru urmatoarele doua partide foarte importante in economia campionatului: HCM joacă duminică la Cluj-Napoca şi miercurea viitoare la Constanţa cu liderul HC Odorhei, in două partide decisive pentru soarta titlului. Campionii au castigat partida inca dupa prima repriză a meciului cu Dinamo Braşov, scorul la pauză fiind 20-11! 

Neta superioritate a campionilor, într-un joc în care antrenorul Ion Crăciun a urmărit să testeze întregul lot s-a anulat brusc dupa pauza. Ionel Ene, devenit principal după plecarea lui Eliodor Voica la Bacău, şi-a cravasat elevii spre buturile adverse în ultimele 30 minute şi a taxat momentele de cădere ale gazdelor, reusind sa castige repriza a doua cu 13-12! Dar, de la 22-18, HCM nu s-a mai jucat in fata unui public venit in numar destul de mare, fata de rezultatele europene obtinute in ultima perioada,  si echipa dobrogeana a castigat fara probleme.

HCM Constanta: Popescu (16 intervenţii), Stănescu; Csepreghi 7g (2 din 7m), Mureşan 6g, A. Stamate şi Sadoveac – câte 5g, Novanc 3g, Toma 2g (1 din 7m), Buricea, Sabou, Riganas şi Enescu – câte 1g, Stavrositu, Irimescu şi Adzic.

De la Dinamo Braşov s-a remarcat Dragnea, autor a 6 goluri – acesta jucand bine faza a doua si contraatacul.

„Dacă nici în aceste jocuri nu reuşim să le oferim tuturor o şansă să joace, atunci degeaba îi mai ţinem la echipă. Sunt jucători care în vară vor pleca, astfel că trebuie să ne formăm o echipă din mers. Nu am vrut să forţăm “artileria grea“ pentru că urmează meciurile de la Cluj şi cu Odorhei“, a afirmat pentru telegrafonline.ro, antrenorul Ion Crăciun.

Joaca handbal! cu Neptun TV si www.constantahcm.ro