UPDATE: 32-21 REZULTAT FINAL!  OLTCHIM ELIMINATA DIN COMPETITIE! FELICITATI FETELE NOASTRE PENTRU ULTIMELE DOUA SEZOANE ALE LC!

VICTORIA NE DUCE AUTOMAT IN SEMIFINALE! EGALUL NE OBLIGA SA INVINGEM SI LA KRIM!

Oltchim Ramnicu-Valcea va disputa astazi o partida vitala in vederea calificarii in semifinale in Champions League. Echipa valceana isi va juca soarta impotriva formatiei Buducnost Podgorica. Meciul va fi transmis in direct de Digisport, de la ora 20.30 – Comentati impreuna cu noi pe CHAT, cea mai importanta partida a anului pentru campioana noastra!

“Nu avem nimic altceva de facut decat sa mergem ca la comando: ori “Murim” ori Invingem” asa si-a inceput Radu Voina primele sale declaratii la intoarcerea la Valcea, cu privire la cel mai important meci al campioanei noastre din acest an in Liga campionilor. Obisnuita cu aerul inalt al competitiei, dupa 2 sezoane consecutive in care a atins semifinalele, Valcea e obligata sa obtina un rezultat pozitiv la Buducnost pentru a repara infrangerea de acasa cu Itxako, echipa care a obtinut aseara calificarea in premiera, in penultimul act al LC dupa 25-24 cu Krim!

Oltchim fara cea mai buna jucatoare din lume – Cristina Neagu, trebuie sa blocheze – la fel ca in partida tur, gurile de tun ale formatiei muntenegrene: Popovic – Jovanovic  – Djokic – Bulatovic, cu o medie de peste 185 cm, si cu forta mare de aruncare de la distanta, acestea marcand impreuna in acest sezon de LC, peste 150 goluri impreuna pentru formatia lor!

M.Geiger spera sa obtinem punct(e) azi la Buducnost

Interul dreapta al Oltchimului, Melinda Geiger, crede ca valcencele pot face un meci mare impotriva lui Buducnost, in aceasta seara. Jucatoarea noastra crede ca secretul este concentrarea.

“Ne-au bulversat un pic schimbarile din ultima perioadă, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa se schimbe ceva si in teren. Trebuie sa jucam handbal cat mai bine si sa incercam sa fim cat mai unite in aceste momente grele. Cu venirea domnului antrenor speram ca va fi mai bine si ne vom concentra mai mult. Trebuie sa fim foarte odihnite, deoarece meciul este foarte, foarte greu din toate punctele de vedere. Buducnost este o echipa mare si joaca foarte bine. De aceea am ales sa venim si cu o zi mai devreme, pentru a ne putea antrena de doua ori si pentru a face un meci mare. E ultima noastra sansa, trebuie sa dam tot ce putem pe teren”, a spus Melinda Geiger pentru DigiSport.

În exclusivitate pentru colaboratorul Radio Reşiţa, Radu Voina a vorbit si despre un meci capital, cum este cel cu Buducnost: În privinţa Ligii Campionilor, trebuie să fim realişti şi să spunem că şansele în această competiţie sunt destul de mici. Mergem la Buducnost, unde întâlnim o echipă puternică, aflată în aceeaşi situaţie ca şi noi, de a-şi juca ultima carte. Va fi foarte greu de îndeplinit obiectivul, dar nu imposibil. Aici cred că fetele trebuie să se trezească din situaţia deloc plăcută în care se află şi să demonstreze pe teren ceea ce pot.