Radu Voina - selectioner Romania

VISUL FRUMOS? SAU CHEMAREA VOCATIEI? NU! GENTLMANUL TOT GENTLMAN! CU CE A REUSIT EL LA EUROPENE, KOVACS SI ANDERSEN AU PIERDUT CLAR IN FATA LUI LARVIK , RANDERS SI ITXAKO!

Desi a spus in nenumarate randuri ca viata de bunic a devenit mai importanta, dupa una petrecuta pe drumuri si in cantonamente, selectionerul Radu Voina a fost convins sa revina la Valcea! De la Presedintele FRH, pana la managerul Oltchim – C. Roibu au intervenit, insa antrenorul nationalei a acceptat sa preia din nou campioana, deoarece JOACA HANDBALUL trebuie sa revina la normal, deoarece fetele din Ramnic alcatuiesc cel mai mare bun national sportiv al ultimilor ani! BUN VENIT DIN NOU!

ARHIVA DE 5* – AUDIO RADU VOINA. Ascultati mai jos, ultima declaratie oficiala a lui Radu Voina la Oltchim, facuta anul trecut – in 15.05.2010, la Conferinta de Presa dupa Finala Ligii campionilor, pierduta de campioana noastra in fata lui Viborg!

“Daca in 209 Oltchim a ajuns in semifinale, iar in 2010 a jucat finala LC, prin deductie – inseamna ca in 2011 o si castigam?” – intrebau ziaristii atunci, imediat dupa finalul partidei. “Mi-as dori din tot sufletul sa se intample acest lucru, insa este foarte greu! Numai cand ma gandesc ca este al 16-lea joc in acest an al competitiei, si numele pe langa care am trecut chiar iti provoaca fiori, acum cand te uiti peste o lista cu ele, imi dau seama cat este de greu – de aceea fetele merita toata lauda si felicitarile noastre!”

Intrebat fiind daca zvonurile privind faptul ca doreste sa se lase de antrenorat, Voina a raspuns atunci foarte frumos “Nu au trecut decat cateva minute de cand s-a terminat acest spectacol! Asta are cea mai putina importanta! Dati-mi voie sa ma linistesc – pentru ca de ce nu, trebuie sa recunosc, ca am VISAT FRUMOS si eu!”

RADU VOINA - Romania

AUDIO – ULTIMELE 5 MINUTE SI JUMATATE, DIN DECLARATIILE OFICIALE IN CALITATE DE ANTRENOR LA OLTCHIM, OFERITE DE RADU VOINA – AU REVENIT DE ACTUALITATE! DUPA DOAR APROAPE 10 LUNI SI DOI ANTRENORI SCHIMBATI (ambii straini – Kovacs si Andersen), MANAGEMENTUL DE LA OLTCHIM SI-A DAT SEAMA CA SOLUTIA ESTE TOT “ROMANEASCA”

[media id=76 width=320 height=140]

“Am acceptat sa antrenez Oltchim pana in vara (2011), din cauza interesului echipei nationale, dar daca vorbim de conditii pentru inca un sezon, pe acestea le voi pune miercuri, cand ma voi prezenta la primul antrenament. Am explicat ca e nevoie de mai multe masuri incepand din vara, de exemplu un lot de 18 jucatoare si doua echipe eventual, iar daca nu vor accepta toate conditiile, dupa ce se incheie sezonul acesta sa ne strangem mainile si am plecat”, a declarat Radu Voina pentru Mediafax.

Trofeul LC - Mai avem vreo sansa sa fim aproape de el?