Cristian Ghita - Stiinta MD Bacau (unul din interii dreapta de viitor pentru Romania)

Update! SIINTA INVINGE CLAR SI ACASA: 40-15 Final!!! si bacauanii merg in sferturile Challenge

Stiinta Municipal Dedeman infrunta echipa muntenegreana RK Rudar, pe care a invins-o in deplasare – in prima mansa cu 31-22. Sambata de la ora 17,00 – JOACA HANDBALUL va fi la el acasa, pentru spectatorii prezenti la Sala!

In handbalul masculin bacauan, cea mai buna performanta internationala este reprezentata de prezenta in sferturile de finala ale unei cupe europene.

Stiinta Municipal Dedeman a realizat acest parcurs in editiile 2008-2009 si 2009-2010, iar in sezonul actual se afla iarasi aproape de intrarea intre primele opt echipe din Challenge Cup.

Studentii pregatiti de Gabriel Armanu si Adrian Brezan au ocazia sa scrie o noua pagina de istorie chiar in fata propriilor suporteri, alaturi de care isi doresc sa sarbatoreasca printr-o victorie frumoasa a treia calificare consecutiva in sferturi. Sambata, 26 februarie, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor, Stiinta Municipal Dedeman infrunta echipa muntenegreana RK Rudar in mansa secunda din optimile de finala ale Cupei Challenge.

In turul desfasurat la Pljevlja, studentii s-au impus cu 31-22, evolutie pe care spera sa o repete si sa o imbunatateasca beneficiind de sprijinul calduros pe care publicul bacauan stie sa-l acorde meci de meci. Astfel, la 10 zile dupa ce au invins si detronat liderul HC Odorhei, in ultima etapa a turului Ligii Nationale, handbalistii bacauani se prezinta acasa pentru prima partida internationala din 2011. Jocul cu RK Rudar va fi arbitrat de Dzmitry Nabokau si Siarhei Kulik (Belarus), supervizati de Itzhak Hart (Israel).

JOACA HANDBAL! cu www.stiintahandbal.ro si Stiinta MD Bacau