CAMPANIA INTREAGA DIN MASS MEDIA, SALVEAZA CLUBUL UCM RESITA! Intr-un comunicat transmis joi de serviciului de presă al Consiliului judeţean Caraş-Severin presei locale, se arata ca echipa UCM RESITA a fost preluata de autoritatea mentionata, pentru a fi salvata de la desfiintare !

Chiar daca se arata in comunicat, ca menţinerea echipei în competiţie se va face sub denumirea de UCM HC Caraş-Severin. acest lucru nu este posibil decat in anumite conditii si numai dupa incheierea actualului sezon competitional! Adrian Petrea a semnat deja cu Stiinta Bacau!

În vederea salvării echipei masculine de handbal UCM Reşiţa şi pentru continuarea activităţii competiţionale interne şi internaţionale, preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde a mediat astăzi, 24 februarie a.c. o întâlnire între conducerea UCMR Sport, reprezentantă de domnii Adrian Chebuţiu şi Ion Zamfirescu şi respectiv conducerea Club Sportiv Caraş-Severin”  – se arată în comunicatul primit joi la redacţie din partea serviciului de presă al Consiliului judeţean Caraş-Severin.

Menţinerea echipei în competiţie se va face sub denumirea de UCM HC Caraş-Severin.

Chiar daca conform programului FRH, partida cu Odorhei (derby la locul I), se disputa maine incepand cu ora 20,000 – Direct pe DIGI SPORT,Urmează negocieri cu jucătorii în vederea menţinerii unui lot care, atât numeric cât şi calitativ, să poată asigura continuitatea performanţelor cel puţin la nivelul anilor anteriori, atât în Liga Naţională Masculină de Handbal cât şi în Cupa Cupelor” – se mai mentioneaza in adresa.

Compartiment Protocol,
Relaţii Mass-media şi Petiţii CJ Caras

Se pare insa ca unul din jucatorii emblematici ramasi – Adrian Petrea, a semnat deja cu Stiinta Bacau, revenind mai aproape de locurile natale.

Joi dimineaţă, Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău a reuşit să-l înregimenteze pe interul stânga Adrian Petrea, după îndelungate negocieri şi după ce, cu o seară înainte, jucătorul era decis să semneze cu HC Odorhei. Iată ce a declarat Adrian Petrea pentru BacaulSportiv.ro: “Sunt foarte bucuros că, în sfârşit, am reuşit să ajung acasă, după atâtea runde de negocieri. Sincer să fiu, a fost o decizie luată şi cu inima, fiindcă miercuri seara eram decis să semnez cu Odorheiul, cu care mă înţelesesem şi rămăsese doar semnarea contractului. Vreau să-i mulţumesc primarului Bacăului fiindcă văd că vrea să facă performanţă cu Ştiinţa, dar şi antrenorului, care m-a dorit la echipă. Tot ce-mi doresc acum e să-mi ajut echipa pentru a-şi atinge obiectivele pe care le are în acest sezon.”