UCM RESITA - Spartanii ramasi au castigat titlul de campioana a turului!

CLASAMENTELE PENTRU HANDBALUL ROMANESC SI IN ACEST SEZON, CELE MAI COMPLETE SI DETALIATE – DOAR PE EUROHANDBAL! REZULTATELE OFICIALE LE GASITI SI LA PROGRAM! (selectand etapa dorita, apoi click pe SHOW). Aveti mai jos si programul viitoarei etape la feminin – et. XVI si masculin – et. XIV.

Bacaul revine in lupta pentru cupe si alege campioana dupa tur: UCM Resita! Carasenii lupta pe toate fronturile cu doar 7 jucatori din vechea formatie si sunt sustinuti frenetic de aproape tot orasul! Dinamo Brasov afunda CSM-ul, iar Suceava are sanse mari sa revina in Europa dupa o pauza de un an. Energia se duce la vale, insa in continuare are sanse pentru cupele europene. Socul startului din retur: UCM Resita – HC Odorhei (probabil vineri de la 20,00)!

Site-ul nostru va pune la dispozitie si in startul acestui nou sezon, cele mai complete Clasamente pentru handbalul masculin si feminin, ale Ligilor I din Romania – unice prin detalierea pe Acasa, Deplasare si General, dar si prin formatul prezentarii lor.  Ce au facut anul trecut si cum si-au impartit echipele punctele?!… Pentru pariori, aveti ARHIVA Rezultatelor si Clasamentelor handbalistice, ale sezonului trecut (2009-2010), care este afisata pe site-ul nostru, deasemenea. Urmariti Programul Ligilor nationale, pe Etapa sau, pe Echipala meniul vertical din dreapta.

Astfel, puteti vedea cine joaca mai bine in meciurile de Acasa, sau din Deplasare, cine are un atac mai bun sau o aparare mai reusita, in cele doua variante, precum si sa faceti comparatii ale evolutiei echipelor, fata de sezonul competitional trecut! doar pe eurohandbal.ro

REZULTATELE OFICIALE LE GASITI SI LA PROGRAM! (selectand etapa dorita, apoi click pe SHOW)

Programul Ligilor nationale poate fi urmarit pe doua directii: pe Etape sau pe Echipe. Trebuie doar sa selectati din Meniul “Program masculin/ feminin“, numarul etapei dorite sau echipa la care doriti sa vedeti ordinea desfasurarii meciurilor, cu echipele adverse in campionat si apoi sa dati click pe SHOW.

În Liga Naţională masculină de handbal, sâmbătă, 19 februarie au fost programate ultimele două partide din etapa a 13-a, ultima a turului de campionat:

Politehnica Timişoara- Universitatea Bucovina Suceava 24-25 şi
Steaua Bucureşti – CSM Oradea 35-34.
Vineri, 18 februarie:

CSM Satu Mare – Minaur Baia Mare 35-18 şi
CSM Bucureşti – Dinamo Municipal Braşov 23-26.
Miercuri, 16 februarie s-au întâlnit:

Ştiinţa Bacău – HC Odorhei 27-25 şi
HCM Constanţa – Energia Pandurii Târgu Jiu 37-32.
În primul joc al etapei, marţi, 15 februarie:

UCM Reşiţa a învins Universitatea Cluj cu 27-26.

Eliza Buceschi (HCM BM) o certitudine la doar 17 ani - peste 50 goluri in LNHF!

Etapa viitoare, a XIV-a, prima din retur: UCM Resita- HC Odorhei, Univ. Bucovina Suceava- CSM Oradea, CSA Steaua Bucuresti- Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu, HCM Constanta- Dinamo Municipal Brasov (se disputa in 16.03), CSM Bucuresti- Univ. Transilvania Cluj, Stiinta Municipal Dedeman Bacau- Minaur Stiinta CSM Baia Mare, CSM Satu Mare- Univ. Poli. Municipal Timisoara.

Etapa viitoare in LN Handbal feminin (a XVII-a): HC Zalau – Tomis Constanta, CSM Bucuresti – HCM Roman, HC Dunarea Braila – HC Otelul Galati, HCM Buzau – HCM Stiinta Baia Mare, Universitatea Jolidon Cluj – SCM Craiova, Universitatea Resita – Rulmentul Urban Brasov, CSM Cetate Devatrans – Oltchim Rm. Valcea.