Victorie Tolnai ROM-DAN

COMENTARIUL LIVE TEXT IN TIMP REAL SI DESFASURAREA MINUT CU MINUT O AVETI PE CHAT! COMENTATI ACOLO VICTORIA OLTCHIMULUI!

31-27 FINAL. 14-14 PAUZA. Andersen a inceput din nou cu Tereza Paslaru in poarta, a lasat-o pe margine pe Neagu, dar a fortat-o pe Galca Stanca – intrata din start. In a doua repriza Oltchim a dominat autoritar si daca nu ratam foarte mult puteam castiga la un scor si mai confortabil!

Dupa o prima repriza in care Oltchim a fost condusa in prima jumatate a primei reprize, tot cu cate un gol.

Apoi in a doua parte a actului Oltchim a revenit pe tabela si a condus tot timpul, fiind egalata insa de formatia slovena, chiar daca ros-albastrele au avut si cate doua lungimi avans. Tolnai a intrat in finalul reprizei in poarta si a aparat extraordinar 3 mingi consecutive!

In a doua parte Oltchim a jucat mai bine si in ciuda faptului ca a rata desprinderea in toate momentele de superioritate numerica (3 la numar), a facut-o atunci cand a fost in efectiv redus pe teren! La scorul de 26-25 (51′) Elisei si Nechita ne-au dus la 3 goluri, diferenta crescuta pana in final si cu ajutorul lui Tolnai – care arata ca este indispensabila echipei, chiar daca si Tereza Paslaru a avut mai multe interventii reusite! (fiind imbratisata in prima repriza de Andersen, dupa o aruncare aparata)

Patricia Vizitiu a intrat cu dorinta in jumatatea a doua a reprizei. A inscris 3 goluri dar a si ratat vreo 4 aruncari – jucatoarea fiind aplaudata de cei 2.000 de spectatori la debutul in Main Round-ul LC. Galca a jucat in startul reprizelor, dar majoritatea timpului de joc – Manea a fost titulara, iar Neagu a luat loc pe banca de rezerve. Anja pare ca vede putin mai linistita viitorul, chiar daca Oltchim nu a impresionat nici in aceasta seara ca in multe alte dati pe propriul teren!

Oltchim acumuleaza 4 puncte si are +4 golaveraj, dupa 3 runde. Buducnost joaca la Itxako de la ora 20,00.

Important este ca am aratat ca o echipa in aceasta seara!” – a spus Vizitiu pentru Digi Sport, imediat dupa partida!

Am castigat in aceasta seara pentru ca noi am fost mai multe! Ele au fost 14 insa noi am fost 23!” – a spus Pidpalova pentru acelasi post TV

Marcatoare:

Oltchim – Elisei-Ardean 8 goluri, Pidpalova 7, Vizitiu 4, Nechita 4, Ozel 2, Curea 2, Manea 2, Stanca 1, Han 1.

Krim – Penezici 10 goluri, Lekici 4, Zrnec 4, Varlec 3, Ceckova 2, Geissmann 2, Vergeliuk 1, Mavsar 1.

În primele două meciuri din grupa I, Oltchim a învins la limită Buducnost Podgorica, cu 21-20, după care a cedat în faţa ibericelor de la Itxako, cu 25-26, având 4 puncte, adunate din trei meciuri. Krim rămâne cu două puncte.

Tot duminică a fost programată disputa dintre Budunost Podgorica şi Itxako, rezultatul fiind in favoarea ibericelor: scor 31-26!

Programul următor al echipei Oltchim, în grupa I, este următorul: cu Itxako (pe teren propriu, 6 martie), cu Budunost (în deplasare, 13 martie) şi cu Krim (în deplasare, 19 martie).

Primele două clasate din fiecare din cele două grupe principale se vor califica în semifinalele Ligii Campionilor – unde se va juca in crucis locurile 1 cu 2 din cele doua serii.