A.Mitrea - extrema (foto: gazetasv.ro)

GHINION, GREŞELI ŞI DIN NOU ÎNFRÂNGERE PENTRU POLI. ACEASTA VA LASA URME CONFORM CONDUCERII! VICTORIE DRAMATICA A SUCEVENILOR CARE II DUCE APROAPE DE CUPE DUPA UN AN DE PAUZA!

Meciul pe care handbaliştii de pe Bega l-au pierdut în ultima etapă a turului Ligii Naţionale masculine, le complică destul de mult situaţia în clasament, lucru deloc pe placul conducerii, care ameninţase cu “epurări” în cazul în care nu vor fi două victorii în jocurile cu Suceava şi la Satu Mare.

Politehnica a luptat din răsputeri pentru o victorie în jocul cu Bucovina, dar eliminarea extremei drepta Cotinghiu, din finalul partidei, a cântărit decisiv;

Evenimentul s-a produs la scorul 24-22 pentru Timişoara şi pe fond de superioritate numerică în tabăra violeţilor. Lucrurile s-au schimbat, însă, radical, în ultimele 3 minute, când bănăţenii au rămas cu un om mai puţin şi au luat 3 goluri fără să mai înscrie vreunul. “Locomotiva” Politehnicii a fost tânărul Ioan Stan, care a marcat 11 goluri, secondat fiind de Şimicu – 6 reuşite şi de un Fenici extrem de bine marcat undeva la 10-11 metri de poarta adversă.

Durităţile din timpul meciului au lăsat urme: cartonaşe roşii pentru Gălan (Politehnica), Gavriloaia (Suceava), Chiruţ (Suceava), ultimul cu o luxaţie severă a cotului.

La final de partidă, antrenorul timişorenilor Otto Heel a spus: “Am greşit finalul de joc nepermis, din păcate nici poarta nu ne-a ajutat deloc astăzi. Extremele noastre au fost, valoric, inferioare celor de la Suceava. Despre măsurile ce se vor lua nu ştiu să vă spun; eu ştiu ce am făcut doar până în momentul de faţă”.

Leonard Bibirig, antrenor Bucovina: „O victorie importantă pentru noi azi. Spun că omogenitatea echipei din Suceava a făcut diferența în acest meci. Poli este o echipă foarte bună si a fost un meci foarte echilibrat“.

Poli: Stan – 11, Șimicu – 6, Spahic – 3, Fenici – 2, Mrakic – 2. Principalii marcatori ai oaspeților au fost Mitrea – 6 goluri,  Adomnicăi – 5 goluri.

La Sala Constantin Jude au asistat la aceasta partida peste 1.000 de spectatori, care au vazut cum ploaia își face loc prin acoperiș până pe parchet. La centru au oficiat “mondialistii” Stark/Stefan – Buc. Acestia au fost supervizati de unul din fostii mari arbitrii ai tarii O.Pripas – VL, unul dintre putinii observatori cu prestanta, pe care ii are Romania in acest moment.

JOACA HANDBAL! cu www.aspolitehnica.ro, Poli Timisoara si www.csusuceava.ro, Univ. Suceava.