Anja Andersen - a ajuns sa inspire teama suporterilor si conducerii, cu privire la tactica abordata si echipa care o trimite in teren!

COMENTATI PARTIDA SI TACTICA ABORDATA – LIVE TEXT IN TIMP REAL PE CHAT!

Doua probleme importante se pun astazi, la care cu siguranta suporterii si conducerea clubului va primii raspuns la final: Este sau nu – decisiva, aceasta partida pentru formatia noastra? Si daca putem castiga fara Neagu si Stanca? pe care antrenoarea daneza Anja Andersen intentioneaza sa le tina deoparte, datorita accidentarilor!

Pentru inceput nu este foarte clar, chiar in aceeasi barca, daca este sau nu decisiva confruntarea cu slovenele! Luminita Hutupan spune ca este, in vreme ce Anja anunta ca nu este un capat de tara daca pierdem aceasta partida!

Avem şanse chiar dacă vom pierde meciul cu Ljubljana. Asta nu înseamnă că nu ne dorim victoriaa spus Anja Andersen la conferinta de presa – organizata joi seara la ora 21,00, de catre Oltchim!

Pentru noi e meci decisiv. Nu ne gândim la altceva decât la victorie.” a spus Hutupan pentru presa centrala, inainte de partida!

„Nu va fi o nenorocire dacă vom pierde cu Krim” a aruncat bomba antrenoarea Oltchimului, care a lasat să se înţeleagă foarte clar la aceea conferinta de joi,  că le-ar putea ţine in afara lotului, sau in cel mai bun caz pe banca de rezerve – pe vedetele Cristina Neagu şi Ionela Stanca, datorita mai vechilor lor accidentari, intr-o partida pe care suporterii o vad pentru Valcea, altfel decat oficialul ei. Ca trebuie sa o castige obligatoriu – ca sa isi mentina sansele de calificare in semifinale.

ETO IN SEMIFINALE! Act in care echipa maghiara ETO Gyor il va aborda aproape sigur de pe prima pozitie din Grupa 2 a Ligii Campionilor dupa ce ieri a invins categoric in deplasare, dupa o partida extraordinara, o forta la nivel mondial in acest moment – Larvik, aproape toata selectionata Norvegiei, de fapt, din care lipsea tocmai portarul Haraldsen. Aceasta a inchis efectiv poarta maghiara si a adus o victorie zdrobitoare: Larvik – ETO Gyor 16-25 (7-17)!Asta dupa ce Gorbicz & co. au condus chiar si cu 13-3, in prima parte!

Cu acelaşi număr de puncte (2) inainte de runda cu numarul 3, cele patru echipe din Grupa Principală 1 a Ligii Campionilor au şanse egale la calificare.

Ioan Gavrilescu, preşedinte Oltchim: “Ne-am mobilizat pentru o victorie, să uităm rezultatul…victorie obligatorie. Putem, la sfârşitul celor 6 meciuri din grupă, să dăm uitării meciul din Spania.” a spus acesta conform DIGI SPORT!

FATA IN FATA – ultima data in 2009

2009-02-28 Rk Krim Mercator vs CS Oltchim Rm Valcea 35-34

2009-02-15 CS Oltchim Rm Valcea vs Rk Krim Mercator 36-30

Krim s-a calificat in Main Round din Grupa D a Ligii campionilor, in spatele maghiarelor de la Gyor, inregistrand urmatoarele rezultate:

2010-11-20 Gyori Audi Eto Kc Rk Krim Mercator 26-21

2010-11-13 Rk Krim Mercator Podravka Vegeta 26-22

2010-11-07 SC Zvezda Zvenigorod Rk Krim Mercator 28-32

2010-10-23 Rk Krim Mercator Gyori Audi Eto Kc 30-34

2010-10-16 Rk Krim Mercator SC Zvezda Zvenigorod 37-32

2010-10-10 Podravka Vegeta Rk Krim Mercator 30-35