Oltchim - Conf. presa la ora 21, inainte de Krim!

DUPA EPISODUL TADICI, MISTOURILE SI LA ADRESA ANJEI – CONTINUA! CITITI UN MATERIAL TRAGICO-COMIC, SCRIS SAU SPUS PE BUNE – DE COLEGII DE LA VALCEASPORT.RO!

“Conferinţă de presă pe “tiparul” Anjei, adică specific celor cu înclinaţii de lesbianism: … De ce joacă Oltchim mai prost ca niciodată şi e optimismul mai mare ca oricând?!”

Clubul Oltchim a surprins presa vâlceană organizând o conferinţă de presă în seara zilei de joi, 17 februarie 2011, de la ora 21.00!!! Vicepreşedintele Andrei Luca care (pardon!)  🙂 tratează în continuare presa cu dispreţ (n.r. subscriem, mentionand tot cu aceeasi rautate 🙂 ca este ultimul analist pe probleme de arbitraj 🙂 din cadrul clubului, functie preluata prin concurs cu atata truda), a spus că respectiva întâlnire a fost …la comanda presei!!! În sală, figuri cunoscute şi nici alea toate: Cârjaliu ca vârf de lance (corespondent pare-mi-se şi pentru Mediafax), Mujea de la Ediţie, Bogdan de la Adevărul, Barbu ăl mic de la Curierul, SMS de la Arena, Any de la Viaţa, bunăciunea de Andreea de la Etalon, reporter-cameramanul Sidonia de la Vâlcea “Unu le face pe toate”, colegul meu Florin cu al lui prieten Gerea Ionel69sex@… şi cam atât. Pe mine nici nu ştiu dacă m-au observat! În fine! Cine să fi dat comandă din presa vâlceană de s-a executat aşa la fix, mai ales la o astfel de oră??? Desigur, când a venit Anja pentru prima dată în Vâlcea, nuuuuuuuuu, n-a vrut nimeni conferinţă de presă! O vrură acum, pentru a atrage şi supărarea fetelor din echipă obligate după antrenament să aştepte în autocar pe Ada, Anja sau Luca ca (pardon!) să vină de la conferinţa de presă.

În orele următoare colegii Florin Mănoiu şi Ionel Gerea vă vor relata mai multe. Cert este că această conferinţă de presă mi-a arătat, în minutele în care am stat, că a fost pe “tiparul” Anjei, adică specific celor cu înclinaţii de lesbianism: s-a “lins” …subiectul, dar nu s-a …penetrat “problema”. De ce joacă Oltchim mai prost ca niciodată şi e optimismul mai mare ca oricând? Asta n-am înţeles!

JOACA HANDBAL! cu www.valceasport.ro