Simicu Alex - vrea reabilitarea in jocul cu SV

Disputa are loc de la ora 17:00, la sala Olimpia, iar pentru o parte dintre jucătorii banateni, partida va fi decisivă! Presedintele Viorel Şerban a anunţat că va face restructurări la echipă in cazul unui esec! Partida va fi arbitrata de cuplul care ne-a reprezentat la Mondialele din Suedia – Stak/Stefan (Buc)

Formaţia timişoreană este locul 11 în clasament cu doar 3 victorii în 12 partide. Sâmbătă alb-violeţii primesc vizita lui Bucovina Suceava, una dintre echipele cu pretenţii la locurile europene. Meciul contează pentru ultima etapă a turului Ligii Naţionale

Poli a ratat complet startul în 2011, 21-34 pe terenul vecinei de clasament Minaur şi atmosfera s-a tensionat peste noapte. Eşecul ruşinos, nu le-a picat bine diriguitorilor clubului banatean, care au anunţat prin vocea preşedintelui că duelul de sâmbătă cu Bucovina Suceava este „decisiv pentru soarta unora din lot“

Alb-violeţii s-au făcut de râs la Baia Mare în ciuda superiorităţii lotului. Cu trei internaţionali pe linia de 9 metri, Şimicu, Fenici şi Stan, Poli a fost spulberată de Minaur! “Ai noştri s-au ferit să nu cumva să se accidenteze :)… şi ăsta a fost rezultatul final.” a spus Viorel Serban, care a trecut la masuri in cadrul lotului si a amenintat: „Dacă nu câştigăm meciul de sâmbătă cu unii dintre jucători nu vom mai discuta! Se poate spune că jocul cu Suceava este hotărâtor, ne vom despărţi de câţiva jucători. După următoarele două jocuri vom face o analiză şi vedem cine pleacă pentru că nu se poate să avem o echipă de domnişoare şi o mentalitate pe măsură! Le oferim toate condiţiile iar ei nu joacă nimic“, a tunat ameninţător preşedintele conform celui mai ascultat radio zonal ascultat si pe net la adresa www.radio-resita.ro.

Toată lumea a primit astfel un ultimatum pentru realizarea a două victorii în următoarele jocuri, în caz contrar putând apărea şi efectele mai puţin plăcute ale rezultatelor nefavorabile. Jucătorii s-au pregătit şi doresc să facă uitat “dezastrul” din Maramureş. Cei cu probleme medicale au strâns din dinţi şi s-au pregătit şi în condiţii mai puţin plăcute, tocmai pentru a arăta că Politehnica ştie să se şi bucure în meciuri oficiale.

Din fericire, accidentarea de la meciul cu Steaua nu l-a ţinut pe Dan Ilies prea mult în afara terenului. După câteva zile de repaus, recomandate de medici, pivotul Universitatii a revenit marţi la antrenamente şi va face parte din lotul pe care Leonard Bibirig îl va deplasa la Timişoara.

Sucevenii au probleme, însă, pe flancul drept. Extrema Mihuţ Pancu acuză probleme medicale şi nu va juca la Timişoara anunta colaboratorul gazetasv.ro

Universitatea vine dupa o prima victorie in fata Stelei si vrea sa isi intareasca participarea viitoare intr-o cupa europeana, cu o noua victorie. Moralul este bun in cadrul lotului bucovinean, astfel ca se anunta o disputa foarte interesanta in ultima etapa a turului de campionat.