Reintalnire cu Ivano Balic in HCM Constanta - Croatia Zagreb (LIVE Digi Sport Plus, sâmbătă, 18:30)

Luptă strînsă la vârf în Liga Naţională de handbal masculin! Odorhei a pierdut la Bacău derbiul etapei a 13-a şi totodată prima poziţie în clasament, în favoarea Reşiţei! HCM Constanţa încheie turul campionatului la un singur punct în urma Odorheiului şi la două de noul lider, după ce a câştigat azi, în deplasare, scor 37-23 cu CSM Oradea.

Campioana HCM Constanţa a avut o misiune uşoară la Oradea, în fieful codaşei clasamentului, pe care a învins-o la pas, scor 37-22, după 19-11 la pauză. Meciul a reprezentat un prilej perfect pentru antrenorul Ion Crăciun de a-i testa pe cei 16 jucători din lot, inclusiv pe noii veniţi Irimescu şi Stamate, în perspectiva duelului de sâmbătă de la Zagreb din Liga Campionilor. HCM a încheiat pe locul al treilea turul Ligii Naţionale şi s-a apropiat la un singur punct de principala rivală la titlu, Handbal Club Odorhei, care a călcat strîmb la Bacău, 25-27 cu Ştiinţa! Pornită ca din puşcă în acest sezon după succesele de acasă cu Reşiţa şi Constanţa, echipa lui Vlad Caba ratează titlul neoficial de campioană a turului chiar în ultima etapă! Asta pentru că UCM Reşiţa, în ciuda pierderii masive de jucători din această iarnă, a câştigat marţi acasă, scor 27-26, cu Universitatea Cluj, şi a făcut 23 de puncte! Odorhei 22 şi HCM 21 de puncte completează podiumul primei părţi a sezonului.

Sfîrşitul săptămînii este rezervat competiţiilor europene, Reşiţa va disputa pe teren propriu dubla cu formaţia ucraineană Budivelnik din optimile Cupei Cupelor, iar HCM Constanţa va juca la Zagreb sîmbătă de la 18.30 în Liga Campionilor. 

JOACA HANDBAL! cu Neptun TV si HCM Constanta