Äæåê Ðè÷åð ñìîòðåòü îíëàéí áåñïëàòíî

Gore Popescu - Pres.Energia

ENERGIA TG JIU – CSM BUCURESTI 28-31

Transferul portarului Ciobanu a fost facut in opinia sefului Energiei – total neregulamentar! Gore Popescu: “Nu contest victoria CSM-ului, dar transferul lui Ciobanu nu este unul valabil. Este o mare măgărie a celor de la federaţie. Nu este regulamentar.”

Surpriza destul de mare in LN Handbal masculin – duminica, in meciul de la Tg Jiu, unde formatia bucuresteana a reusit sa obtina prima victorie in deplasare, in Liga I. Insa dupa partida, chiar daca formatia sa a pierdut, Presedentele Energiei a facut declaratii cu privire la faptul ca portarul transferat de CSM – Ionut Ciobanu, are platite ratele contractuale la zi si totusi el a fost inregimentat de un club, culmea din Bucuresti! Supararea era si mai mare deoarece, aflandu-se aproape in aceeasi situatie ca si UCM, gorjenii au ramas in 7 jucatori titulari, din care Giotoiu a primit rosu!

Gore Popescu, preşedinte secţia de handbal Energia:” Nu comentez acest joc, l-am pierdut, asta e. Nu am avut cu cine să jucăm, nu am avut o bancă de rezervă mai lungă. În schimb, în legătură cu situaţia lui Ionuţ Ciobanu, trebuie să vă spun că eu l-am avertizat înaintea meciului pe domnul Oţelea, că transferul lui Ciobanu s-ar putea să nu fie unul valid. În condiţiile în care Ciobanu şi-a luat banii la zi, federaţia ne-a trimis o adresă prin care ne cerea să-i plătim salariul pană în 28 decembrie, iar noi am mai plătit un salariu pe 24, ca să fim la zi, să nu fie probleme, totuşi el a fost declarat jucător liber. Mi se pare o măgărie şi îmi asum toată responsabilitatea pentru acest lucru. Nu este regulamentar ce se petrece. Nu contestăm victoria CSM-ului, că nu ne-a bătut Ciobanu. Nu condamn nici CSM-ul că l-a luat pe Ciobanu. Eu spun că avem dreptate de data aceasta. Probabil că o să mergem mult mai departe şi cu domnul secretar Marinescu de la federaţie, pentru că se pare că dumnealui face şi desface la FRH. Am contestat, am trimis şi memori de care ştie şi domnul preşedinte Gaţu. Nu înţeleg de ce atata grabă să transferi un jucător, pană nu este în regulă, asta dacă nu sunt alte interese. Nu l-am contestat pe Criciotoiu, care şi el trebuia să îşi primească bani şi nu i-a primit, a devenit liber. Dar în cazul lui Ciobanu nu este corect ce s-a întamplat. Pe 16 februarie avem consiliu de administraţie la federaţie şi voi ridica vehement această problemă. Vrem handbal în Romania, dar cu asemenea conducători nu o să avem niciodată. Nici nu mă gandesc să caştigăm meciul la masa verde. Am fost în teren, am pierdut, la revedere. Dar toate chestiile acestea concură la anumite nereguli. Se fac transferuri aiurea-n tramvai, memorii depuse pe care domnii de la federaţie, se grăbesc, în funcţie de interese, să dea sau să nu dea drumul la transferuri de jucători. Şi cei de la Reşiţa au memoriu depus, dar se judecă prin 26 februarie, probabil să vadă dacă îşi revin cu banii. Din păcate, asta e situaţia.”

Liga Naţională Masculină de Handbal

ENERGIA PANDURII vs CSM BUCUREŞTI 28-31(15-17)

Etapa XII, Tg-Jiu, Sala Sporturilor, spectatori:750. Arbitri: Georgescu /Moldoveanu(CT)

ENERGIA : Milan Vukas 6g, Sandu Iacob 5g, Gabriel Florea 5g, Ciprian Şandru 5g, Paul Giotoiu 3g, Andrei Enache 2g, Răzvan Udriştoiu 1g, Mădălin Mărgineanu 1g, Madălin Truică, Florin Dragomir, Adrian Rădulescu. Nu au jucat : Motoi Constantin, Mihai Păiuş(accidentat), Darius Apolzan(accidentat). Antrenor: Liviu Andrieş.

CSM BUCUREŞTI: Ionuţ Georgescu 8g, Liviu Mironescu 6g, Iulian Stamate 5g, Vlad Stoica 4g, Viorel Fotache 3g, Valentin Pătru 2g, George Stăncioiu 2g, Dan Savenco 1g, Dragoş Ganea, Ionuţ Ciobanu, Răzvan Pop. Nu au jucat: Soare Dragoş, Tiberiu Constantinescu, Adrian Arbone, David Adrian, Anca Daniel. Antrenor: Dragoş Dobrescu.

JOACA HANDBAL! cu Energia Tg. Jiu si www.radioinfinit.ro