UCM RESITA - Spartanii trec prin cea mai neagra perioada din ultimii 7 ani, de cand au intrat in prim planul handbalului romanesc

UPDATE: UCM RESITA – U TRANS. CLUJ 27-26 FINAL!! Revenim cu detalii…VEDETI CLASAMENTUL ACTUALIZAT

Dupa victoria de la Dinamo a ucemeristilor, marti, de la ora 17:00, UCM Resita va intalni acasa Universitatea Cluj iar la final de saptamana intalnirile din optimile Cupei Cupelor cu echipa ucraineana Budyvelnik.

Intalnirile din week-end vor fi transmise IN DIRECT de Digi.

UCM Resita va disputa in fata propriului public prima partida din 2011 in Liga Nationala in compania Universitatii Cluj, formatie la care evolueaza acum fostii jucatori ai formatiei resitene, si anume: Valentin Ghionea, Predrag Vujadinovic si Ionut Irimus.Partida se joaca in devans la etapa XIII, datorita partidelor programate in optimile Cupei Cupelor pentru formatia caraseana.

Meciul va incepe la Sala Polivalenta, de la ora 17:00 iar biletul va costa 5 lei si 2 lei pentru cei care sunt elevi, studenti, pensionari sau angajati ai UCM group.

Sambata,  19 februarie, de la ora 13:30, formatia banateana – UCM Resita va intalni Budyvelnik Brovary din Ucraina, in Optimile Cupei Cupelor iar returul va avea loc duminica, 20 februarie, tot la Sala Polivalenta, de la ora 12:00 – ambele putand fi urmarite pe Digi.