ct lottery

V.Ghionea - 8g la debut pentru Cluj

INTR-O SALA HORIA DEMIAN – APROAPE PLINA (CA IN VREMURILE BUNE), CLUJENII SE APROPIE DE OBIECTIV: CUPELE EUROPENE! STIINTA SE INDEPARTEAZA LA 4 PUNCTE DE UN LOC PENTRU EUROPA. GHIONEA – TRANSFERAT IN URMA CU CATEVA ZILE DE LA UCM RESITA PRINCIPALUL JUCATOR AL GAZDELOR IN OBTINEREA PUNCTELOR! CE A SPUS GHIONEA SI CEI DOI ANTRENORI, DUPA PARTIDA – MAI JOS!

După o primă repriză încheiată la egalitate, băcăuanii au înscris doar 8 goluri în partea a doua a meciului, pierzând un nou tempo în lupta pentru locurile de cupe europene. Ştiinţa a luat conducerea în minutul 39 (18-17), dar totul s-a rupt în minutul 47 când, la 20-20, băcăuanii au greşit în serie pe faza de atac, iar gazdele au marcat de patru ori consecutiv, ridicand spectatorii in picioare.

Pentru clujeni diferenta au facut-o titularii noi veniti in aceasta saptamana, pivotul Mocanu, extremele Vujadinovic si Ghionea. Sala “Horia Demian” a fost aproape plina, la aceasta partida, asa ca U Transilvania Cluj a fost dusa pe brate spre victorie de un al 8-lea jucator.

Cei mai buni jucatori de la U Transilvania: Ghionea cu 8 goluri, Bondar cu 4, Lazar 5 goluri, iar Vujadinovic si Mocanu si Busecan care au inscris cate 3 goluri.

Pentru Ştiinţa au marcat: Ghiţă 11, Dospinescu 4, Rotaru 3, Gurkovsky 3, M. Bondar 1 şi Grieze 1.

Antrenorul U Transilvania Cluj, Constantin Stefan, a declarat conform la finalul meciului ca meciul a fost castigat datorita experientei pe care o au cativa jucatori din lot.

La final, jucatorul meciului – V. Ghionea, a afirmat: “Ne bucuram ca am adus victoria. Speram sa o tinem tot asa. Avem fata de primele cinci echipe din tara. A fost o atmosfera fantastica si sper ca suporterii sa fie alaturi de noi la fiecare meci. Acum ne dorim o victorie in fata Resitei, dar va fi extrem de greu, noi speram totusi” conform citynews.ro.

Antrenorul principal al Ştiinţei – Gabriel Armanu, după eşecul de la Cluj pentru bacaulsportiv.ro: A fost un meci greu, cu o miză uriaşă, aceea a unui loc de cupă europeană. Am pierdut din cauza greşelilor individuale pe care le-am comis după minutul 47, când ne-am pripit în situaţie de superioritate numerică şi le-am făcut cadou adversarilor trei mingi de contraatac