colorado lottery

Galca rateaza in moment aproape decisiv!

A fost LIVE TEXT IN TIMP REAL pe CHAT-ul nostru! Vedeti acolo ultimele minute ale meciului de infarct!

FINAL DE INFARCT! DEZAMAGIRE IN TABARA NOASTRA, EXPLOZIE DE BUCURIE IN TABARA SPANIOLA! OLTCHIM PIERDE O BUNA SANSA DE A FI IN SEMIFINALE INCA DUPA A DOUA PARTIDA! ANJA ANDERSEN A PRIVIT DE SUS ADVERSARUL SI A GRESIT IN MIN.50!? (exprimati-va pararea pe CHAT!). BARBOSA (fosta jucatoare la Rulmentul) A FOST ARGINTUL VIU LA ITXAKO!

Ne-am aparat foarte bine, chiar daca Ozel şi Neagu au fost eliminate pentru două minute înaintea pauzei si Oltchim a reusit sa conduca dupa 30 minute cu 14-10. In a doua repriza am jucat excelent in aparare in primele 15 minute si am primit doar doua goluri! Am reusit astfel sa luam un avantaj aproape decisiv de 6 goluri, 12-18 si chiar 14-20, determinandu-l pe antrenorul spaniol sa ceara TO de echipa! Lucrurile au luat o intorsatura incredibila insa!…

Tourey inscrie constant din aruncari de la 7m, fiind cea mai buna de la gazde si Itxako ne vine in ceafa, incet dar sigur. Ajungem in ultimele 2 minute, de-a dreptul iesite din comun. Fabuloase pentru gazde… Si daca am mai fi avut TO la dispozitie, ce bine era!

Mai intai Ionela Galca, pentru care oficialii Oltchimului au insistat atata pe langa antrenoarea daneza, a ratat singura de pe semicerc, Barbosa a venit si a inscris de departe, aducand egalarea! 25-25 cu 1 minut inainte de final!

Avem in principiu ultimul atac, insa Ada Nechita, care a jucat foarte bine pana atunci, rateaza din extrema…si ultimul atac e pentru Itxako! Antrenorul spaniol are pregatita surpriza! Intra o jucatoare pe pivot cu tricou de portar si forteaza victoria…care vine incredibil de pe inter stang, cu aruncare de la 9 metri!

Cu toate acestea mai sunt inca 6-7 secunde! Si noi avem ultimul atac! Ne grabim…Aruncam mingea la centru, arbitrii fruiera reluarea jocului cu 3 secunde inainte de final, insa mingea nimereste BARA portii aparata de NIMENI! Deoarece jucatoarea care fusese pe pivot, a alergat la schimbare – cu un portar de meserie!

Anja Andersen s-a grabit in min.50 si a cerut TO

Cea mai buna jucatoare de la noi a fost turcoaica Ozel, insa Neagu (care este in eclipsa totala de forma) si Co. trebuie sa “alerge” mult mai mult ca sa poata ajunge in semifinale. Dl. Roibu le-a oferit toate conditiile, inclusiv doleantele din punct de vedere al antrenamentelor – aducand-o pe Anja Andersen, dar rezultatele se vad anapoda!

Si asa – Oltchim reuseste sa piarda printre degete un meci pe care l-a controlat aproape autoritar pe toata perioada lui. Partida pierduta in ultimele 10 minute, imediat dupa Time Out-ul cerut de Anja Andersen, destul de nejustificat, deoarece Oltchim conducea cu 4 goluri in acel moment. Nejustificata, pare acum (dupa razboi…) si alegerea sa mergi la un asemenea joc fara nici un inter dreapta ofensiv de meserie. Doar cu apararea, Steluta Luca este o jucatoare buna, dar nu completa! Iar Oltchim a suferit pe acest post la Navarra.Lucruri confirmate si de iubitorii handbalului pe CHAT.

Oltchim are acum un program mult mai dificil, iar calificarea in semifinale nu va fi deloc usoara – singurul teren de unde am putea sa mai aducem puncte, fiind in principiu Krim, dar slovenele au castigat la 4 goluri cu ibericele. In plus trebuie ca nu cumva sa facem vreun pas gresit pe propriul teren…SEMIFINALELE LIGII CAMPIONILOR 2011, NE-AU SURAS, INS LE-AM SCAPAT MOMENTAN PRINTRE DEGETE!

Itxako – CS Oltchim 26-25 (10-14) FINAL, etapa 2 in LC – Grupa I

Arbitrii: Claus Gramm Pedersen DEN Henrik Mortensen

Itxako: Navarro 10 interventii – Turey 9g (5 X 7m), Barbosa 6, Martin 7 (1 X 7m), Egozcue 1, Pinedo 1, Tervel 1, Begona Fernandez 1.

Oltchim: Tolnai 6 interventii, Pislaru 2 interventii – Ozel 8 (1 X 7m), Nechita 7, Elisei 5 (2 X 7m), Manea 1,  Bese 1, Managarova 1, Neagu 1, Stanca 1.

“Nu ştiu dacă a fost greu, dar ştiu sigur că e nepermis să se piardă aşa un meci. Eu nu-mi amintesc să fi avut noi vreun meci în care să conducem cu 5-6 goluri în ultimul sfert de oră şi să pierdem. Nu am o explicaţie, dar când ai condus cu 6 goluri, e nepermis să pierzi aşa. Sper să n-am dreptatate, dar această înfrângere ne-ar putea costa calificarea în semifinale. Poate mâne voi fi lucid şi voi înţelege mai bine, dar acum sunt foarte afectat”, a declarat Ioan Gavrilescu, pentru MEDIAFAX.

Al doilea meci din grupa I (etapa 2) este programat duminică, între Buducnost şi Krim.

Clasament Grupa I: 1. Krim 2p (+4), 2. Oltchim 2p (0), 3. Itxako 2p (-3), 4. Buducnost 0p (-1)

Programul următor al echipei Oltchim, în grupa I, este următorul: cu Krim (acasa, 20 februarie), cu Itxako (acasa, 6 martie), cu Budunost (în deplasare, 13 martie) şi cu Krim (în deplasare, 19 martie). Primele două clasate din fiecare din cele două grupe principale se vor califica în semifinalele Ligii Campionilor, editia 2010/11.