tennessee lottery

UCM Reşiţa a trecut peste şocul despărţirii de zece jucători în această săptămână şi a câştigat jocul cu Dinamo Municipal Braşov (scor 31-26), din etapa a 12-a a Ligii Naţionale masculine de handbal.

Echipa reşiţeană s-a mobilizat şi a făcut un meci bun la Braşov, iar succesul de vineri menţine aprinse speranţele pentru ceea ce acum pare aproape imposibil: cucerirea titlului naţional.I.Zamfirescu-si-G.Czari - poza www.arenabanateana.ro„A fost un joc aprig disputat, vreau să felicit băieţii pentru mobilizare şi pentru felul cum s-au bătut pentru fiecare minge. Astăzi am jucat mai cerebral, subţirimea lotului nu ne permite să jucăm pe viteză. Mă bucură foarte mult această victorie, este o victorie de moral. Pe final de joc, când conduceam cu opt goluri, am schimbat echipa. Au intrat şi juniorii de la Liceul Traian Vuia, timoraţi, cu emoţii, fiind primul joc al lor. Dacă reuşim să ţinem jucătorii pe care îi avem acum şi eventual să îi mai aducem pe cei doi care sunt împrumutaţi la Timişoara , cred că nu ne facem de ruşine. Nu mi-a fost teamă niciodată pe parcursul meciului că am putea pierde. Ştiam valoarea jucătorilor aflaţi în teren în momentul în care scorul era egal şi ştiam că aceştia pot întoarce rezultatul în favoarea noastră. Ne întoarcem acasă, sâmbătă va fi un antrenament, duminică – liber, iar luni după-amiază antrenamentul de pregătire pentru meciul cu Universitatea Cluj. Vreau să mulţumesc suporterilor care au fost la Braşov să ne susţină. Le mulţumesc din suflet, pentru că într-adevăr sunt iubitori ai sportului , ai echipei noastre şi tot timpul ne-au susţinut, oriunde am jucat. Îi aşteptăm pe toţi marţi după-amiază, la ora 17, la Sala Polivalentă din Reşiţa, pentru încă un joc din cadrul Ligii Naţionale.“Gligore Czari, antrenor principal UCM Reşiţa.

Dinamo Municipal Braşov – UCM Reşiţa 26-31 (12-16)
Braşov: Botaş, Szabo, Drenceanu – B. Voica 8, Cojocea 6, Dragnea 5, Capotă 3, Purcărea 2, Bota 1, Rona 1, Băluţ, Boşneac. Antrenor principal : Eliodor Voica.
UCM Reşiţa:
Antonaru, Ionescu – Petrea 8, Pîrîianu 6, Rohozneanu 6, Tucanu 3, Cuciula 3, Grozăvescu 2, Vulpe 2, R. Czari 1, Popovici, Eros, Radu, Toma. Antrenor: Gligore Czari.

UCM Reşiţa rămâne pe locul 2, la un punct în spatele liderului HC Odorhei, care a învins vineri, pe CSM Satu Mare, foarte greu cu 34-31. Tot vineri, Universitatea Bucovina Suceava a trecut de Steaua Bucureşti, cu 33-32. O altă partidă în devans: HCM Constanţa – Pandurii Târgu Jiu 37-32.

JOACA HANDBAL! cu www.arenabanateana.ro – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat si www.ucmsport.com