ny lottery

Galca penultima partida pentru Romania - poate fi inca o data punctul forte! (foto eurohandbal.ro la Romania - Suedia CE DAN)

UPDATE! Incredibil pierdem partida cu 26-25, dupa ce am condus si cu 6 goluri in a doua repriza. In final am ratat chiar si cu poarta goala, de la centrul terenului!

De la ora 20:00, LIVE TEXT IN TIMP REAL si pe CHAT-ul eurohandbal.ro (IN DIRECT la Digi Sport)

UN EXAMEN LA FEL DE IMPORTANT, ECHIPA SPANIOLA FIIND REVELATIA ACESTUI SEZON DIN LC, DUPA LEIPZIG. O ECHIPA LA CARE OLTCHIM TREBUIE SA SCOATA PUNCTE PENTRU A AJUNGE IN SEMIFINALE! INSA PROBABIL CA VA FI EXTREM DE GREU! TOTUL DESPRE PARTIDA SI INFO DIN TABARA ADVERSARULUI – LE AVETI AICI!

OLTCHIM VA AVEA GALERIE NUMEROASA! PESTE 350 SUPORTERI ROMANI AU TRIMIS CERERI DE BILETE PE ADRESA CLUBULUI IBERIC – DIN TOATA SPANIA! DEOARECE ANJA ANDERSEN JOACA TARE – INCLUSIV CU INIMILE SUPORTERILOR SI CU CONDUCEREA OLTCHIMULUI!(Vedeti mai jos).

Oltchim Râmnicu Vâlcea, antrenată de daneza Anja Andersen, va susţine un alt examen inportant în grupa principală I a Ligii Campionilor, în deplasare cu formaţia spaniolă Itxako Reyno Navarra.  Meciul va avea loc sîmbătă la Navarra de la ora 20,00 şi va fi arbitrate de o brigadă daneză Claus Gramm Pedersen DEN Henrik Mortensen. Avand in vedere cele intamplate saptamana trecuta – cand a lasat-o in afara lotului pe Galca, datorita problemelor de sanatate ale acesteia, conducerea valceana prin Presedintele Gavrilescu a “intervenit” pe langa daneza, incercand sa o impuna pe jucatoarea noastra de pe pivot, in grupul celor 14, ne transmit surse de incredere din interiorul clubului! Daca atunci timpul si presiunea nu a ajutat, saptamana aceasta persoanele din conducere au reusit sa o “faca sa inteleaga” pe Anja!

Astfel, ea a plecat in Spania cu un lot din care lipseste ambii interi dreapta ofensivi ai echipei, fiind “induplecata” de conducere, nu de niste analize medicale ale jucatoarei in speta – vazute de un doctor danez (Asa cum ne amageste domolul Ursitoare – newspaper-ul de casa al handbalului care detine un important GPS in urmarirea fenomenului – strict pe Valcea si aproape deloc pe altceva) – sa o ia pe Galca Stanca, la Itxako, incalcand astfel regula care a impus-o cu jucatoarele accidentate! Drept raspuns, inteligenta daneza a raspuns conducerii, lasand-o in lot doar pe jucatoarea de mana stanga – Steluta Luca! Asa cum probabil nici o jucatoare no o sa mai zica ca o doare ceva, dupa episodul Galca, probabil ca nici conducerea (Atentie – fara dl Roibu, care nu discuta aceste lucruri cu antrenoarea), nu va mai intervenii in viitor in alcatuirea 14-lui de start! Toata presiunea pe partea dreapta a atacului nostru va fi pe o aparatoare desavarsita – Steluta Luca (care nu mai poate face fata ambelor faze) si pe jucatoare care nu sunt de meserie inter dreapta!

De aceea putem spune ca Andersen JOACA TARE! Inclusiv suporterii simtind din acest moment, conform celor de pe CHAT, ca in viitor, titulare la Oltchim, vor fi cele care muncesc sarguincios si adevarat, nimeni nemaiavand locul asigurat! Probabil ca vor apare si alte surprize – probabil placute, asa cum a aparut in lotul pentru Spania si Tacalie, o jucatoare care nu intra in vederile niciunui antrenor de pana acum la Valcea!

Sa speram ca danezei o sa ii iasa si a doua oara, dupa partida cu Buducnost de saptamana trecuta, altfel punctele nu le putem recupera decat intr-o deplasare la Krim sau Buducnost, unde va fi mult mai greu!

INFORMATII DESPRE ADVERSARUL SPANIOL LA CARE EVOLUEAZA SI INTERUL DREAPTA OANA SOIT DAR SI FOSTA JUCATOARE A RULMENTULUI – ALEXANDRINA BARBOSA (POR)!

In prima partida din LC de la Krim Ljublijana, adversarul Valcei a pierdut cu 30-26 iar miercuri a invin pe propriul teren intr-o partida de campionat, pe Vicar Goya 32-16.

Internaţionala franceză de 31 de ani a lui Itxako, Raphaëlle Tervel – inter dreapta, a revenit pe terenul de handbal după o accidentare la spate ce a tinut-o afara pe termen lung, jucand primul ei minut în Liga Campionilor împotriva slovenelor – RK Krim Mercator si miercuri in meciul din campionat a inscris 4 goluri.

In partida jucata in Liga spaniola, după mai multe săptămâni, alaturi fiind in pregatiri cu echipa, si-a făcut debutul în formatia iberica si portarul brazilian Adriana Estela Stefanie.

Marcatoare cu Vicar Goya 32-16.

Itxako Navarro: Barno1, Egozkue 3, Pinedo 4, Aguilar, Azanza 4, Oana Chirilă 5, Tervel 4, Alonso 2, Martin 1, Kurbanoba 5, Fernandez 3, Barbosa.

Conform site-ului oficial al gruparii, partida cu Oltchim este considerata de spaniole cea mai grea din grupa, avand in vedere faptul ca Nationala noastra se confunda cu Oltchim-ul, tricolorele fiind medaliate cu bronz la recentele europene din DAN/NOR.

CERERI MARI DE BILETE DIN PARTEA ROMANILOR CARE MUNCESC IN SPANIA!

Birourile clubului Estella pentru vânzarea biletelor, au fost asaltate de cererile continue  sosite din partea suporterii români. Un autobuz va pleca de la La Rioja, dar altele chiar şi din locuri mult mai îndepărtate, cum ar fi Madrid, Lleida, Catalonia, etc, anunta site-ul gruparii Itxako

La prânz – vineri, biletele rezervate pentru fanii Oltchimului au depăşit 250. Acest lucru asigură o atmosferă de entuziasm în Pavilionul in care se joaca partida.  Fiind o confruntare de gală, standurile amplasate şi mulţimea de spectatori de acasă sunt imbucuratoarea pentru a creşte profitul pentru clubul nostru – a sunat anunţul lui Ambros Martin (Itxako). Din tara se asteapta inca cateva zeci de suporteri ai campioanelor, astfel ca formatia noastra va avea un numar mare de sustinatori la ora partidei!

STRIGATI SI VOI HAI OLTCHIM! COMENTATI DECIZIILE PRIVIND LOTUL DE JUCATOARE  SI PARTIDA, IMPREUNA CU NOI PE CHAT DE LA 20,00!