california lottery

Amintiri din epoca de aur! HCM Constanta - UCM Resita 21-21

UCM Reşiţa a învins vineri, 11 februarie, în deplasare, formaţia Dinamo Municipal Braşov, cu scorul de 31-26, în etapa a 12-a, a LN masculine. Odorhei si Suceava castiga greu si foarte greu! VEDETI CEL MAI COMPLET CLASAMENT pentru LN Handbal – ACTUALIZAT!

La pauză conduceau tot reşiţenii, cu 16-12. Principalii marcatori ai formaţiei UCM Reşiţa au fost Petrea 8 goluri, Pîrîianu şi Rohozneanu, câte şase goluri informeaza colaboratorul radio-resita.ro. A fost un examen important pentru elevii antrenorilor Gligore Czari şi Nenad Damjanovic, în noile condiţii, după transformările care au avut loc in echipa. Cu toate acestea, reşiţenii au lăsat la vestiar oboseala de pe drum, fiindcă deplasarea s-a facut in ziua partidei!!! si au castigat in fata mult mai tinerilor adversari!

Va reamintim ca pentru acest meci, antrenorul Gligore Czari a avut la dispoziţie 14 jucători, dintre care patru juniori I de la Liceul Teoretic „Traian Vuia“ Reşiţa, elevi ai profesoarei Lucia Moruţ – de aceea victoria este cu atat mai pretioasa. Alaturi de juniorii : Roland Czari, Attila Eros, Răzvan Radu şi Răzvan Toma; Antrenorul Czari i-a mai avut în lot pentru acestă partidă pe: Antonaru, Pîrîianu, Tucanu, Petrea, Rohozneanu, Cuciula, Grozăvescu, Vulpe, Popovici.

Presedintele clubului resitean – Ion Zamfirescu, face eforturi foarte mari in ultima perioada, pentru a rezolva macar o parte din multitudinea de probleme care s-a abatut asupra triplei castigatoare a Challenge Cup. La Dinamo Municipal Brasov a evoluat in poarta si fostul jucator ucemerist Levente Szabo.

UCM Reşiţa va juca cele două partide rămase de disputat din turul Ligii Naţionale masculine de handbal. Vineri,  11 februarie, jucătorii reşiţeni se vor deplasa la Braşov, iar marţi 15 februarie vor primi vizita echipei Universitatea Cluj.

În optimile de finală ale Cupei Cupelor, UCM Reşiţa va juca ambele meciuri acasă, împotriva ucrainenilor de la Budivelnik, sâmbătă 19 şi duminică 20 februarie.

Vineri au mai avut loc două  partide: Universitatea Bucovina Suceava – Steaua Bucureşti 33-32 şi Handbal Club Odorhei – CSM Satu Mare 34-31. La mijlocul acestei săptămâni, HCM Constanţa a învins formaţia Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 37-32.

Sâmbătă sunt programate alte două întâlniri:

De la ora 16, Minaur Baia Mare – Poli Municipal Timişoara şi

De la ora 18, Universitatea Transilvania – Ştiinţa Municipal Bacău.

Handbal Club Odorhei se mentine prima, cu 22 de puncte, secondată de UCM Reşiţa, cu 21 de puncte.

UCM-RESITA-Spartanii-trec-prin-cea-mai-neagra-perioada-in-ultimii-7-ani-de-cand-au-intrat-in-prim-planul-handbalului-romanesc.