pa lottery

UNIVERSITATEA – STEAUA, vineri – ora 17,00 la Digi Sport Plus

UPDATE: 33-32 (18-18) Rezultat final. Infinit mai greu decat sperau bucovinenii. Steaua a fost aproape de surpriza! Pe finalul meciului, Steaua a condus de trei ori, dar gazdele au marcat ultimele două goluri. Steliştii puteau smulge o remiză pe ultimul atac, dar au ratat aceasta sansa. Vedeti CLASAMENTUL ACTUALIZAT!

Managerul Petru Ghervan considera ca o victorie a Universitatii in partida de vineri cu Steaua ar fi un rezultat “firesc” avand in vedere raportul actual de forte existent intre cele doua formatii. “Suntem suficient de bine pregatiti pentru acest meci, iar daca vor face ceea ce stim mai bine, sa alergam, sa muncim, sa luptam pe faza de aparare, ar fi firesc sa castigam cu Steaua”, a declarat Petru Ghervan pentru colaboratorul gazetasv.ro.

Chiar daca gruparea bucuresteana traverseaza unul dintre cele mai dificile momente din istoria clubului, ocupand in acest moment un modest loc 12 in clasamentul Ligii Nationale, managerul “studentilor” atrage atentia ca Steaua ramane totusi un nume de referinta in handbalul romanesc. “Nu conteaza ca jucam impotriva echipei de pe locul 12. E vorba de Steaua Bucuresti si se pun doua puncte in joc, iar daca acest lucru va fi preocuparea de baza a jucatorilor, lucrurile vor fi in regula pentru noi. Ne asteapta o echipa cu experienta, in compania careia, in ultimii ani, nu am avut rezultate notabile, desi pozitia in clasament si numarul de puncte nu o recomanda ca pe un adversar forte. Daca vom sti insa sa fructificam situatia mai grea prin care trec ei, vom putea sa ne trecem in palmares o victorie, chiar daca trebuie sa fim corecti si sa spunem ca, din punct de vedere valoric, Steaua este o echipa cu 70% diminuata fata de anii anteriori”, a precizat managerul Universitatii la emisiunea Sport Plus.

Oficialul gruparii sucevene se asteapta ca “ros-albastrii” sa vina la Suceava cu orgoliul ranit dupa infrangerea usturatoare, scor 27-43, inregistrata sambata trecuta, in fieful campioanei HCM Constanta.

Un meci la Suceava este unul de care se pot agata pentru a obtine un rezultat bun si de a-si repara imaginea dupa infrangerea de la Constanta. In privinta noastra, jocul cu Steaua, ne poate aduce liniste doar daca scorul va arata o diferenta foarte mare. Este bine sa ne apropiem cele doua puncte, altfel incat, etapa urmatoare, la Timisoara, sa mergem cu un moral bun, pentru ca acel meci este aproape decisiv pentru pozitia pe care o vizam in clasamentul final”, a mai spus Petru Ghervan.

Meciul dintre Universitatea si Steaua se joaca vineri, cu incepere de la orele 17.00, in direct la Digi Sport Plus.

JOACA HANDBAL! cu Universitatea Suceava si www.gazetasv.ro