nj lottery

PESTE 70 DE STIRI DIN HANDBAL AU FOST PREZENTATE DOAR DE EUROHANDBAL.RO, IN LUNA IANUARIE 2011! LA FEREASTRA CURSIVA NEWS FLASH, ACESTEA FIIND UNELE DINTRE CELE MAI RAPIDE – LA CATEVA SECUNDE DUPA DESFASURAREA EVENIMENTELOR IMPORTANTE DIN HANDBALUL ROMANESC SI MONDIAL! IMPREUNA CU MULTE ARTICOLE DIN TOATA SFERA HANDBALULUI SI CELE MAI COMPLETE CLASAMENTE PENTRU HANDBALUL ROMANESC, DAR SI ARHIVA SEZONULUI TRECUT – DOAR AICI!

NOI NU FACEM ARTICOLE DIN STIRI CI LE PREZENTAM ASA CUM SUNT!

AM FOST PREZENTI, PRINTRE MULTE ALTELE, LA MECIURILE DE LA CM SWE 11, LA MECIURILE LN HANDBAL FEMININ – CU DECLARATII, INFORMATII ETC.  DOAR PE SITE-UL NOSTRU PUTETI ASCULTA DECLARATIILE MAI MULTOR OFICIALI DIN HANDBAL – ASA CUM SUNT ELE (AUDIO) – de la Constanta si Tg Jiu, etc! SI NU O SA NE OPRIM AICI! VOM CONTINUA PROMOVAREA SPORTULUI DE ECHIPA NR.1 SI VOM INCERCA SA VA OFERIM CAT MAI MULTE SURPRIZE! Din februarie revenim la Constanta cu meciurile din Liga campionilor, deoarece la Valcea ni s-a spus ca EHF acorda acreditarile :). Desi am avut acreditare si la CE si la CM din ultima a anului trecut si prima luna a anului acesta. Iar altii care nici nu stiu ce inseamna aceste acreditari internationale, au acces in sala Traian si prezinta foto, fara probleme! 

Le multumim tuturor celor care au accesat site-ul nostru, iar dupa ce v-am invitat sa stiti totul despre CE Handbal Feminin DAN/NOR 10 si CM SWE 11, cu fereastra de NEWS FLASH , va invitam sa comentati alaturi de noi pe CHAT toate partidele importante pentru handbalul romanesc la nivel de nationale si echipe de club. Consultati cele mai complete si detaliate Clasamente pentru handbalul romanesc si arhiva stirilor din handbal – in coltul din dreapta jos (peste 70 stiri numai in luna ianuarie!).

NOI NU FACEM ARTICOLE DIN STIRI CI LE PREZENTAM ASA CUM SUNT!