illinois lottery

HCM CT - Bucuria dupa victoria cu Bosna trebuie continuata si dupa St.Petersburg

HCM CONSTANTA – ENERGIA 37-32, in devans etapa XII. VEDETI CLASAMENTUL ACTUALIZAT si PROGRAMUL ETAPEI XII!

INSA ODORHEI ARE VICTORIE DIRECTA LA 9 GOLURI SI 3 PUNCTE AVANS! IN PLUS PROGRAMUL II AVANTAJEAZA DATORITA PROBLEMELOR FINANCIARE DE LA RESITA. PUNCTUL PIERDUT DE HCM CU UCM, PE PROPRIUL TEREN, POATE FI HOTARATOR!

HCM Constanţa a câştigat miercuri după-amiază prologul etapei a XII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, scor 37-32 cu Energia Târgu Jiu. Meciul din Sala Sporturilor a fost la discreţia campionilor, însă adversarii le-au dat o replică viguroasă, pregătindu-i pentru duelurile dure din Champions League. Gorjanul Florea – extrema stanga, a ajuns la borna 104 a reusitelor si isi intareste locul I din clasamentul golgeterilor LN masculine, dupa ce a reusit 11 goluri (5 din 7m), jucand si de pe postul de coordonator!

A fost un meci dominat de la un capăt la altul de HCM, dar, în ciuda unei porţi foarte bune, Popescu şi Stănescu făcîndu-şi norma obişnuită, Energia a pus probleme în multe momente ale jocului, reuşind să marcheze peste 30 de goluri în fief-ul campioanei.

Mureşan a câştigat duelul cu Dragomir, marcînd de 10 ori, dar l-a pierdut pe cel cu Florea, coordonatorul de conjunctură al Energiei reuşind 11 goluri! După 18-14 la pauză, Târgu Jiu s-a apropiat în dese rînduri la 2 şi 3 goluri, foştii jucători ai Constanţei, Iacob şi Giotoiu fiind în formă excelentă, alături de sîrbul din extrema dreaptă Vukas. HCM a răspuns însă cu Angelovski pe final şi a câştigat clar, 37-32.

HCM joacă următorul meci miercurea viitoare la Oradea, de unde va pleca, via Bucureşti, la Zagreb pentru primul meci din acest an în Liga Campionilor.

MARCATORII:

HCM (antrenori Ion Crăciun, Eden Hairi şi Alexandru Buligan): Popescu (12 intervenţii, 1x7m), Stănescu (6 intervenţii); Mureşan 10g, Angelovski 6g, Buricea şi Csepreghi – câte 4g, Sabou 4g (1x7m), Stavrositu şi Schuch – câte 3g, Toma, Onyejekwe şi Riganas – câte 1g, Novanc, Sadoveac;

Energia (antrenor Liviu Andrieş): Dragomir (11 intervenţii), Rădulescu; Florea 11g (6x7m), Vukas 8g, Păiuş 5g, Iacob 4g, Giotoiu 3g, Udriştoiu 1g, Mărgineanu.

JOACA HANDBAL! cu Neptun TV, HCM Constanta si Energia L. Tg Jiu