Zamfir şi Pătuleanu au o breşă în a apăra cazul lor...

CSM BUCURESTI – TOMIS CONSTANTA, miercuri-ora 19,00 DIGISPORT direct

UPDATE: 35-27 REZULTAT FINAL!

Cele două jucătoare riscă suspendarea până la finalul contractului, în vara anului 2012! Fundaţia pentru Promovarea Sportului Constănţean a virat în contul jucătoarelor banii restanţi, conform hotărârii Consiliului Judeţean Constanţa. Jucătoarele au refuzat banii (aflaţi în contul lor, în acest moment!) şi solicită, conform site-ului oficial al echipei – cstomisconstanta.blogspot.com, să devină libere de contract!

Se pare ca, cele doua jucatoare doresc sa se transfere la Rulmentul Brasov!

Apele continuă să fie tulburi la CS Tomis Constanţa, dupa eliminarea din Europa si chiar daca autoritatile locale au decis sa ofere sprijin si echipei feminine – pentru a incheia sezonul! Jucătoarele Cristina Zamfir şi Mihaela Pătuleanu au refuzat să facă deplasarea la Bucureşti pentru jocul de mâine, din Liga Naţională, contra echipei locale CSM. Cele două sportive au depus memorii la Federaţia Română de Handbal pentru a deveni libere de contract, deoarece clubul avea datorii mai mari de două luni cu plata drepturilor financiare.

Ca răspuns la memoriile celor două, federaţia a dat termen clubului să rezolve diferendul până luni, 7 februarie 2011. S-a luat legătura cu conducerea Fundaţiei pentru Promovarea Sportului Constănţean (mandatată de către Consiliul Judeţean Constanţa, în urmă cu o săptămână, să achite restanţele către jucătoare) pentru a urgenta efectuarea transferului bancar.

“În cazul Cristinei Zamfir şi al Mihaelei Pătuleanu, se pare că banii au intrat în cont astăzi, la prima oră. Insă, noi avem documentele bancare prin care se poate verifica faptul că am aprobat plata în ziua de luni, 7 februarie, după ce am fost anunţaţi că jucătoarele care au depus memoriu nu au acceptat banii cash, dorind să le fie viraţi în cont”, a declarat pentru site-ul clubului, Cristian Zgabercea, preşedintele FPSC.

Telenovela a continuat în această dimineaţă, când cele două jucătoare au refuzat să facă deplasarea la Bucureşti, alături de restul echipei, pentru meciul cu CSM. Deşi preşedintele Gheorghe Slabu le-a prezentat dovada efectuării transferului bancar (ordinul de plată), Zamfir şi Pătuleanu au anunţat că doresc să fie declarate libere de contract, deoarece plata nu s-a făcut până luni, când expira termenul fixat de federaţie!

Nu ştiu cine le-a sfătuit, dar le-a sfătuit prost! Noi avem dovada că am dorit să ne achităm în termen, dar că jucătoarele au refuzat banii. De fapt, în acest moment, ele au banii în cont, iar refuzul de a face deplasarea se încadrează în categoria abaterilor disciplinare foarte grave, clubul având dreptul să ceară suspendarea celor două până la terminarea contractului, dar şi alte sancţiuni pecuniare, conform contractului dintre părţi”, a declarat la rândul său, preşedintele TOMIS Constanta – Gheorghe Slabu

Mâine, în cazul în care acestea nu vor reveni la sentimente mai bune, CS Tomis Constanţa va solicita federaţiei suspendarea lor până la terminarea contractului, în vara anului 2012.

JOACA HANDBAL! cu www.cstomisconstanta.blogspot.com