extrema G.Florea - golgeterul ROMANIEI in acest moment dar si al Nationalei la CM

Energia Pandurii vs Potaisa Turda 40-34 si 39-28 in doua amicale jucate vineri si sambata. Liviu Andrieş – antrenor Energia: “Aş remarca întreaga echipă după aceste meciuri amicale“. Gabriel Florea: “La Constanţa va fi foarte greu, dar ne ducem să ne luptăm cu ei!“. Miercuri Energia intalneste in devans pe HCM Constanta- in deplasare, deoarece marinarii intra in focurile ultimelor partide din Liga Campionilor.

Liviu Andrieş, antrenor Energia :” Ultima repetiţie înainte de începerea campionatului, eu zic că suntem pe un drum bun. Au fost doua amicale bune, în care am fost nevoiţi să muncim, pentru că altfel nu se poate. Fără muncă nu se poate să caştigăm, simpla prezenţă în teren nu îţi aduce victoria. Aş remarca întreaga echipă, fiecare ştie să îşi facă treaba lui, fiecare îşi va face analiza după aceste jocuri. În meciurile de pregătire am fost campioni, dar să vedem ce vom face în meciurile oficiale, sper să mergem pe acelaşi drum. În această perioadă scurtă de pregătire am reuşit împreună cu baieţii să schimbăm faţa acestei echipe, să avem altă viteză de joc şi altă atitudine în teren. Ne aşteaptă meciuri foarte grele, dar vor reveni şi jucătorii accidentaţi şi poate începem cum trebuie acest retur de campionat. Ne ducem oarecum descoperiţi la Constanţa, dacă nu recuperăm dintre accidentaţi, pentru că va lipsi şi Enache Andrei, care în ziua meciului are un examen foarte important. De accea am încercat să folosesc în repriza a doua, o altă formulă de joc, dar noi ne ducem la Constanţa să ne jucăm şansa. Despre Udriştoiu ştiam că are caliţăţi, se vede că are experienţă de Divizia A, încă mai are de lucru. Sunt mulţumit de cei doi copii pe care i-am introdus în acest meci. În ceea ce priveşte “poarta”, suntem acoperiţi, nu avem ce să spunem, “poarta” îşi face treaba. În Liga Naţională va fi nevoie de o apărare mai agresivă, pentru că vom da de alte echipe, de alţi jucători, cu altă experienţă, mai puternici din punct de vedere fizic. Va fi mult mai greu, dar cu o mobilizare exemplară din partea băieţilor, sper să facem o treabă buna.”

Gabriel Florea, Energia:” La Constanţa va fi un altfel de meci, un meci foarte dificil cu campioana Romaniei. Noi mergem acolo să facem un meci bun. Sper să revină şi din jucătorii accidentaţi, pentru că este foarte greu cu cei de la Constanţa, ei schimbă liniile pentru că au mai mulţi jucători de schimb. Deşi va fi o partidă foarte grea, noi ne ducem să ne luptăm cu ei. Dar indiferent ce se întămplă la acest meci, trebuie să caştigăm următorul meci, cel de acasă cu CSM Bucureşti.”