Camelia Balint - ext. HCM Baia Mare este accidentata

UPDATE: UNIVERSITATEA RESITA la primele puncte in Liga I, dupa 25-19 cu HCM Baia Mare! Vedeti clasamentul actualizat!

În etapa a 15-a a Ligii Naţionale feminine de handbal, Universitatea Reşiţa va juca duminică, 6 februarie, de la ora 11, la Sala Polivalentă, cu HCM Baia Mare.PROGRAMUL complet al etapei – mai jos.

Referitor la acest meci, antrenorul Florin Pera (U Resita) a declarat pentru colaboratorul arenabanateana.ro, că speră în primul rând într-un joc curajos al elevelor sale, care trebuie să dea totul pe teren. „Vom intra cu mentalitate de învingători, chiar dacă până în acest moment nu am reuşit să acumulăm puncte. Trebuie să fim optimişti că în continuare se pot obţine puncte, pentru că întâlnim adversari mai slab cotaţi decât ceea ce am întâlnit până în acest moment

Înaintea meciului de la Reşiţa, site-ul oficial al lui HCM Ştiinţa Baia Mare anunta ca formatia maramureseana are infirmeria plină cu jucătoare accidentate. Din motive medicale nu vor face deplasarea la acest joc Hotea, Klimek, Dobromir, Oşan şi Puiu. Prof. Ioan Băban nu va apela nici la jucătoarele cu dublă legitimare de la CSŞ nr. 2 pentru că acestea au programat duminică meci pe teren propriu în campionatul de junioare I. În aceste condiţii au şanse să debuteze la HCM două junioare de la Extrem Baia Mare: Alina Bota (17 ani, încă junioară II!) şi Loredana Tămaş (19 ani).

Primele puncte pentru Universitatea Resita pot sa mai astepte – considera cei de la HCM Stiinta Baia Mare

Ce pot sa va spun despre meciul de la Resita?! Este un meci deosebit de greu! Mult mai greu decat cel cu Craiova sau cu Deva. Am facut tot ce a depins de noi, antrenorii, ca sa-l pregatim cat mai bine. Resita are o echipa foarte buna si ocupa un loc pe care nu-l merita din punctul nostru de vedere. De aceea va trebui sa ne luam anumite masuri de precautie fata de unele jucatoare si vom incerca sa ne transam usor-usor victoria la Resita“, a mentionat pentru emaramures.ro, antrenorul secund Lucian Ghiulai.

Un bilet la partida Universitatea Reşiţa – HCM Baia Mare, arbitrata de recentul cuplu venit de la mondialele din Suedia (Stark/Stefan), costă 4 lei. Elevii au intrarea liberă.

PROGRAM etapa a XV-a (miercuri, 9 februarie): HC Dunarea Braila – HC Zalau, CSM Bucuresti – Tomis Constanta (ora 19:00, in direct pe Digi Sport),  HCM Buzau – HCM Roman, Universitatea Jolidon Cluj – HC Otelul Galati, Universitatea Resita – HCM Stiinta Baia Mare (6 februarie, ora 11.00), CSM Cetate Devatrans – SCM Craiova (ora 17.00, in direct la Digi Sport), Oltchim Rm. Valcea – Rulmentul Brasov 31-18 s-a jucat tot in devans.