UPDATE: OLTCHIM A ANUNTAT SEMNAREA CONTRACTULUI CU DANEZA ANJA ANDERSEN PRINTR-UN COMUNICAT OFICIAL – VEZI LA NEWS!

Reziliere contractuala dintre C.S. Oltchim si Peter Kovacs 3 Februarie 2011  In urma unor intalniri repetate intre conducerea Clubului Sportiv “Oltchim”, sponsorul principal si a anternorului Peter Kovacs, s-a ajuns intr-un impas, concluzia generala fiind ca nu se mai poate continua relatia contractuala dintre C.S. Oltchim si Peter Kovacs.
Din acest motiv, partile au convenit – pe cale amiabila – rezilierea contractului incepand cu 03 februarie 2011, termenii acestei rezilieri urmand a fi discutati zilele urmatoare.
C.S. Oltchim.

In locul antrenorului maghiar, Oltchim a adus-o pe fosta mare jucătoare daneză Anja Andersen, declarata de IHF cea mai buna jucatoare din toate timpurile. Antrenoarea daneza a condus primul antrenament in acesta seara, la Valcea, urmand a debuta intr-un meci oficial pentru echipa noastra campioana – duminca incepand cu ora 18:00, in primul meci  din grupele principale ale Ligii Campionilor pentru formatia valceana.

Antrenoarea daneza debuteaza de fapt, impotriva a majoritatea jucatoarelor pe care le-a antrenat si in nationala Serbiei, selectionata care a eliminat Romania in calificarile pentru Camionatul European, Bojana Popovic (care a evoluat atunci pentru Serbia) intorcandu-se chiar in acest sezon din Danemarca (Viborg), ca sa joace pentru Buducnost – primul adversar al valcencelor, de duminica – in LC.