UCM A PIERDUT CU O ECHIPA DIN LIGA II, IN AL DOILEA MECI DE PREGATIRE DISPUTAT JOI CU ACEASTA! SITUATIE IN ASTEPTARE LA CLUBUL CARASEAN. DECLARATIA COMPLETA A ANTRENORULUI CZARI, O AVETI MAI JOS!

Echipa masculină de handbal UCM Reşiţa a disputat două partide de verificare cu liderul Seriei D a Diviziei A, Potaissa Turda. După 39-33 în primul meci, vicecampioana a cedat în meciul doi, de joi dimineaţă, cu scorul de 38-35.

La UCM Reşiţa nu au evoluat cei patru internaţionali care au făcut parte din lotul echipei naţionale a României, clasată pe locul 19 la Campionatul Mondial din Suedia. Valentin Ghionea, Alexandru Stamate, Cristian Fenici şi Ionuţ Georgescu au fost învoiţi câteva zile de antrenorul Gligore Czari.

Rezultatul din cel de-al doilea meci poate părea surprinzător, însă înfrângerea este pusă de antrenorul Gligore Czari pe seama situaţiei tensionate de la echipă, a lipsei

de motivaţie a jucătorilor, care nu şi-au mai primit drepturile salariale de câteva luni bune. „Situaţia este cum este. Eu încă sper să trecem peste acest moment dificil. Mi-e foarte greu să-i motivez pe băieţi, care de aproape patru luni nu au primit niciun salar, dar sper ca de săptămâna viitoare să fie mai motivaţi. Cele două jocuri amicale cu Turda au fost fără vlagă, fără ambiţie. Dacă eu le-am cerut să pună accent pe apărare, nu am reuşit acest lucru din păcate. În primul meci am primit 33 de goluri, în al doilea 38. Este enorm. Sper să trecem peste acest moment şi uşor-uşor să ne intrăm în ritm. Mai avem vreo două-trei jocuri săptămâna viitoare, dar dacă nu se rezolvă nimic, prefer să renunţ la jocuri, pentru că este pierdere de timp. Majoritatea jucătorilor şi-au depus memorii. Suntem într-o stare de aşteptare, să vedem ce se întâmplă. Am convingerea şi sper ca până la sfârşitul săptămânii viitoare să se rezolve toate problemele, să putem continua campionatul şi să câştigăm titlul.“Gligore Czari, antrenor principal UCM Reşiţa.

UCM Reşiţa – Potaissa Turda 39-33 (17-13)
UCM Reşiţa:
Szabo – Irimescu 8, Stan 6, Petrea 5, Rohozneanu 4, Pîrîianu 4, Vujadinovic 4, Popovici 2, Cuciula 2, Tucanu 2, Grozăvescu 2.
UCM Reşiţa – Potaissa Turda 35-38 (20-16)
UCM Reşiţa:
Antonaru – Stan 8, Grozăvescu 6, Pîrîianu 4, Cuciula 3, Tucanu 3, Vujadinovic 3, Popovici 2, Rohozneanu 2, Petrea 2, Irimescu 2, Vulpe.

JOACA HANDBAL! cu www.arenbanateana.ro – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat si www.ucmsport.com