Neagu se pregateste de un 7m (cu MUN)

ULTIMA ETAPA A TURULUI LN Handbal feminin, programeaza un “JOACA HANDBAL” deosebit la Baia Mare, acolo unde Oltchim vine cu Neagu – in postura de jucatoare care si-a prelungit contractul cu gruparea valceana! Cea mai buna jucatoare din lume vina la Baia Mare – acolo unde se mananca handbal pe paine, astfel ca atmosfera va fi de zile mari – duminica de la ora 12,00 IN Direct la Digi Sport! Vedeti PROGRAMUL complet al etapei si cele mai complete CLASAMENTE – actualizate!

Un alt meci interesant se va juca la Zalau, acolo unde Tadici vrea sa bata a doua clasata – Jolidon, fara golgetera Czeczi – accidentata!

Cristina Neagu a semnat noul contract cu prilejul unei festivităţi organizată de conducerea clubului Oltchim, iar acelaşi pas l-au făcut şi coechipierele ei Oana Manea, Iulia Curea, Talida Tolnai, Adina Fiera, Roxana Han, Steluţa Luca, Adriana Nechita, Mihaela Smedescu, Ionela Stanca şi Patricia Vizitiu. În negocieri avansate pentru prelungirea contractelor se află Paula Ungureanu, Yeliz Ozel şi Anastasia Pidpalova.

Constantin Roibu, directorul general al SC Oltchim, a precizat că a ales acest moment pentru semnarea contractelor, pentru ca fetele să nu fie preocupate de alte oferte înainte de debutul grupelor principale din Liga Campionilor.

”Am semnat cu sufletul. Suporterii m-au impresionat, ataşamentul lor m-a emoţionat. Am semnat şi pentru că la Oltchim există domnul Roibu, o persoană deosebită, căreia nu am ce să-i reproşez. Am ales să rămân la Oltchim pentru prieteni, pentru colege şi familie. M-a flatat oferta de la Viborg, dar mă bucur că am rămas la Vâlcea. Vreau să câştigăm Liga Campionilor, să dovedim că suntem mai tari ca Viborg”, a declarat Cristina Neagu.

Salariul Cristinei Neagu la Oltchim a crescut la 150.000 euro, conform unor surse din cadrul clubului, în timp ce salariul oferit de Viborg era de 200.000 euro pe an.

Raluca Covaci, fiica antrenorului Maria Covaci şi impresarul Cristinei Neagu, a fost investită ca vicepreşedinte la Oltchim.

AgerPres