Camelia Balint Hotea, HCM BM - 9g cu Craiova

CLASAMENTELE PENTRU HANDBALUL ROMANESC SI IN ACEST SEZON, CELE MAI COMPLETE SI DETALIATE – DOAR PE EUROHANDBAL! REZULTATELE OFICIALE LE GASITI SI LA PROGRAM! (selectand etapa dorita, apoi click pe SHOW)

Echipele din subsolul clasamentului au reusit surprizele etapei: Rulmentul la Galati si Buzaul cu Tomis -2 rezultate de egalitate, care le sare in clasament peste locul retrogradant ocupat de HCM Craiova si le apropie de CSM Cetate Deva. HCM Baia Mare start in 2011 cu doua victorii consecutive. Clujul castiga clar in deplasarea de la Braila, iar Zalaul este in grafic in partidele jucate acasa insa nu aduce nimic la zestre de afara. Oltchim a mai jucat un “amical oficial” in vederea Ligii Campionilor. Etapa viitoare miercuri programeaza derby-ul Jolidon – CSM Bucuresti (locurile 2 si 3)

Site-ul nostru va pune la dispozitie si in startul acestui nou sezon, cele mai complete Clasamente pentru handbalul masculin si feminin, ale Ligilor I din Romania – unice prin detalierea pe Acasa, Deplasare si General, dar si prin formatul prezentarii lor.  Ce au facut anul trecut si cum si-au impartit echipele punctele?!… Pentru pariori, aveti ARHIVA Rezultatelor si Clasamentelor handbalistice, ale sezonului trecut (2009-2010), care este afisata pe site-ul nostru, deasemenea. Urmariti Programul Ligilor nationale, pe Etapa sau, pe Echipala meniul vertical din dreapta.

Astfel, puteti vedea cine joaca mai bine in meciurile de Acasa, sau din Deplasare, cine are un atac mai bun sau o aparare mai reusita, in cele doua variante, precum si sa faceti comparatii ale evolutiei echipelor, fata de sezonul competitional trecut! doar pe eurohandbal.ro

Eliza Buceschi (17 ani) - HCM BM, 4g cu Craiova! (Total in LNFH - 31g)

REZULTATELE OFICIALE LE GASITI SI LA PROGRAM! (selectand etapa dorita, apoi click pe SHOW)

Programul Ligilor nationale poate fi urmarit pe doua directii: pe Etape sau pe Echipe. Trebuie doar sa selectati din Meniul “Program masculin/ feminin“, numarul etapei dorite sau echipa la care doriti sa vedeti ordinea desfasurarii meciurilor, cu echipele adverse in campionat si apoi sa dati click pe SHOW.

Rezultatele complete si oficiale ale etapei XI: HC Zalau – CSM Cetate Devatrans Deva 26-21 (12-11), HC Otelul Galati – Rulmentul Brasov 20-20 (11-11), HCM Buzau – Tomis Constanta 37-37 (18-16), HC Dunarea Braila – U Jolidon Cluj 26-32 (12-19), CSM Bucuresti – Universitatea Resita 36-27 (21-13), HCM Baia Mare – SCM Craiova 33-26 (13-11), HCM Roman – Oltchim Rm Valcea 19-28 (13-14).