Cristina Neagu – Finala LC 2009/10 cu Viborg (foto: eurohandbal.ro)

Şi câştigătoare este …?

Tineti pumnii romancei noastre – Cristina Neagu, care ar putea devenii cea mai buna jucatoare din lume pe 2010, la doar 22 ani – incepand de maine de la ora 18,00!

Tensiunea va creşte până joi – atunci IHF Preşedintele Dr Hassan Moustafa va anunţa cei mai buni Jucători Mondiali de Handbal ai anului 2010, la sfârşitul conferinţei de presă de deschidere organizata de IHF la Gotheborg, înainte de începerea celei de-a 22 editie a Campionatului Mondial de Handbal Masculin din Suedia – anunta site-ul Federatiei Internationale de Handbal.

Mass-media internaţională şi fani de handbal din toată lumea au avut posibilitatea de a-şi exprima voturile lor, pentru cinci candidati la masculin şi cinci la feminin, jucatori si jucatoare care au fost selectate, de un juriu de rang înalt format din experţi ai IHF, inclusiv de antrenorii de top din lume. Votul s-a încheiat la 1 ianuarie 2011 – şi joi numele câştigătorilor vor fi anunţate in Suedia!

Va reamintim ca vedeta nationalei noastre si a clubului Oltchim, este favorita la castigarea trofeului dupa realizarea unui CE exceptional, unde a intrecut-o la toate capitolele pe cea mai in voga jucatoare de pana acum – muntenegreanca Bojana Popovic, de la Buducnost Podgorica, viitoarea adversara din grupele principale ale Ligii campionilor pentru Oltchim Rm. Valcea.

Ceremonia de premiere pentru ambii Câştigători va fi organizata de IHF în week-end finalelor  Campionatului Mondial, ce se vor desfasura la Malmö, iar data exactă va fi publicat în curând.