În cursul celei de-a 24 ediţie a FDJ Tournoi de Paris de la Paris-Bercy, Federaţia Internaţională de Handbal va onora câştigătorii premiilor de anul 2009. Cristina Neagu poate intra in randul marilor sportivi ai lumii si pe 2010!

Duminică, 9 ianuarie, la 15:15 Preşedintele IHF – Dr. Hassan Moustafa va înmâna premii pentru cel mai buni antrenori din lume ai anului, Claude Onesta (Franţa) şi Yevgeni Trefilow (Rusia), şi  cel mai bun tanar jucator din lume al anului, Fath Steffen (Germania) şi Cristina Neagu (România). Astfel dupa ce, Hutupan a fost declarata cea mai buna portarita de handbal feminin din Lume! Neagu este si ea aproape de acest trofeu – dar unul anual!

În plus, câştigătorii “Fotografia anului in Handbal” conform anuntului de atribuire publicat pe ihf.info, ii va fi inmanat Stéphane Pillaud (Franţa) şi Tilo Wiedensohler (Germania). Fiecare va fi onorat cu cecuri în valoare de 2,500 franci elvetieni, fiecare.

Turneul de la Paris-Bercy este ultimul pas pentru echipele masculine din Franţa, Croaţia, Coreea şi Argentina în drumul lor spre Campionatul Mondial din Suedia.