HCM-Flensburg 29-32

Chiar daca a pierdut cu un scor starns, in fata unei puternice formatii ale Europei – venita din cel mai puternic campionat de handbal Bundesliga, dobrogenii nu au fost nici un moment aproape de un rezultat pozitiv. RAPORTUL DE JOC cu marcatorii il aveti mai jos! UPDATE – DECLARATIILE DE DUPA PATIDA (AUDIO)

Exceptand primele 10 minute ale partidei, cand apararea noastra a fost una excelenta (scor 1-2), germanii au fost la conducerea jocului cu un ecart care le dadea liniste sa construiasca inca o victorie in Liga campionilor. Principalul marcator al nostru a fost din nou Stavrositu, cu sase goluri inscrise, in vreme ce la oaspeti s-a remarcat Eggert Jensen (DAN) cu 8 reusite si extraordinarul pusti, de numai 22 ani – Oscar Carlén (SWE), care a inscris in poarta lui Popescu de 7 ori!.Aflata la prima partida cu Ion Craciun pe banca, campioana Romaniei a fost in dezavantaj de cinci goluri la pauza, oaspetii inscriind foarte des cu arma lor forte – contraatacul,  tehnicianul nostru fiind foarte nemutumit de acest aspect.

HCM ramine la egalitate de puncte – 4, cu Sankt Petersburg, insa rusii au un meci mai putin disputat si se deplaseaza la Ciudad Real. HCM are golaveraj superior dar in meciurile directe sunt in dezavantaj. Bosna – o alta contracandidata la calificare in optimi, joaca sambata la Croatia Zagreb. HCM va juca următorul meci pe 19 februarie, cu Croatia Osiguranje, la Zagreb.


HCM-Flensburg 29-32