PESTE 60 DE STIRI DIN HANDBAL AU FOST PREZENTATE DOAR DE EUROHANDBAL.RO, IN LUNA NOIEMBRIE! LA FEREASTRA CURSIVA NEWS FLASH, ACESTEA FIIND UNELE DINTRE CELE MAI RAPIDE – LA CATEVA SECUNDE DUPA DESFASURAREA EVENIMENTELOR IMPORTANTE DIN HANDBALUL ROMANESC! CELE MAI COMPLETE CLASAMENTE PENTRU HANDBALUL ROMANESC, DAR SI ARHIVA SEZONULUI TRECUT – DOAR AICI!

AM FOST PREZENTI, PRINTRE MULTE ALTELE, LA MECIURILE DE LIGA CAMPIONILOR DE LA CONSTANTA, LA MECIURILE EUROPENE ALE RESITEI – CU DECLARATII, INFORMATII ETC.  DOAR PE SITE-UL NOSTRU PUTETI ASCULTA DECLARATIILE MAI MULTOR OFICIALI DIN HANDBAL – ASA CUM SUNT ELE (AUDIO) – de la Constanta si Tg Jiu! SI NU O SA NE OPRIM AICI! VOM CONTINUA PROMOVAREA SPORTULUI DE ECHIPA NR.1 SI VOM INCERCA SA VA OFERIM CAT MAI MULTE SURPRIZE!

Le multumim tuturor celor care au accesat site-ul nostru, iar din decembrie ii invitam sa stie totul despre CE Handbal Feminin DAN/NOR 10 cu fereastra de NEWS FLASH ce va fi dedicata competitiei din Scandinavia. ”VOM FI PREZENTI LANGA ROMANIA – LA AALBORG si va invitam la JOACA HANDBAL!” cu www.eurohandbal.ro si cea mai buna nationala a tarii, in continuare! Consultati cele mai complete si detaliate Clasamente pentru handbalul romanesc si arhiva stirilor din handbal – in coltul din dreapta jos (60 stiri in luna noiembrie numai!).