Mihalcea - ext dr, 11g in Timis

POLITEHNICA TIMIŞOARA – HC ODORHEI 27-31 (13-14), iar harghitenii raman pe primul loc in acest an. Liga I, se reia la jumatatea lui februarie.

Meciul de la sala “Constantin Jude” a arătat o echipă alb-violetă extrem de motivată şi implicată în a obţine un rezultat remarcabil. Declaratiile celor doi oficiali Vlad Caba si Otto Hell le aveti mai jos.

Chiar dacă a condus doar în debutul întâlnirii, formaţia studenţească a avut de multe ori puterea să recupereze fragilul avantaj pe care oaspeţii l-au luat mai mereu. Echilibrul s-a rupt şi prin inegalitatea deciziilor luate de arbitrii Băducu şi Voicu (Buzău), la mijlocul părţii secunde. Respectivelor decizii li s-au adăugat şi câteva greşeli elementare ale bănăţenilor – pase greşite, “paşi”, ori ratări ale jucătorilor timişoreni. În aceste condiţii, HC Odorhei s-a desprins chiar şi la 6 goluri (scor 30-24 pentru oaspeţi, în min 54), ceea ce s-a dovedit hotărâtor, în ciuda apărării avansate a Politehnicii în ultimele zeci de secunde. Preşedintele executiv al timişorenilor, Viorel Aurel Şerban s-a arătat foarte nemulţumit de maniera în care echipa e arbitrată: ” S-a întâmplat şi la Tg Jiu, acum şi la meciul de acasă ne-au dezavantajat arbitrii. Cred că e o campanie, ce se duce împotriva noastră” a spus Şerban.

Mihalcea - Simicu - Talasz - Mrakic in lupta pentru minge (Poli - Odorhei 27-31)

Principalii marcatori ai întâlnirii au fost Mihalcea (în mare formă şi inspiraţie) 11 goluri, Rusia 6 şi Kuzmanovski 5, de la învingători, respectiv Şimicu 7, Spahic 7 şi Pârvan 4, de la timişoreni.

Declaraţii la final de meci au vizat subiecte diferite.

Antrenorul gazdelor, Otto Heel a recunoscut propriile greşeli ale băieţilor lui, dar a remarcat şi greşelile de arbitraj. “Sunt foarte mulţumit de modul cum s-au comportat jucătorii mei, dar regulile le decid alţii şi asta nu mai depinde de noi. Probabil trebuia să jucăm ca o echipă campioană ca să învingem o echipă fruntaşă. Nu exclus că am greşit şi noi, dar per total am stat în joc” a spus Heel.

Antrenorul Odorheiului Vlad Caba a remarcat sezonul bun al formaţiei pe care o pregăteşte şi obiectivul avut în meciul de la Timişoara – 2 puncte. “Pentru imaginea clubului din Odorhei e un rezultat extraordinar că am terminat anul calendaristic pe primul loc. Avem nevoie de întâriri, de muncă, de seriozitate. Noi am jucat prost, dar echipa a resimţit oboseala; le-am spus că pentru azi nu mă interesează cum joacă, ci să ia punctele” a spus Caba.

“Joaca handbal!” cu www.aspolitehnica.ro si Poli Municipal Timisoara