WISLA PLOCK – UCM RESITA 26-23 (16-11) in tur a fost 34-30 pentru caraseni.

Czari este un antrenor norocos – spunea Aihan Omer inaintea derby-ului de la Constanta. S-a dovedit si aseara! Cand de la 25-19, dupa un Time out cerut de antrenor, Resita a venit la 25-22!

Imediat dupa terminarea partidei de infarct, care ii duce pe caraseni in premiera in optimile de finala ale Cupei Cupelor, dupa 23-26 in fata lui Plock, in exclusivitate pentru eurohandbal.ro, inimosul Presedinte al UCM-ului –  cel care face ca toate lucrurile sa mearga struna in jurul formatiei pe care o conduce, amabil ca intotdeauna, a spus urmatoarele pentru cititorii nostrii:

A fost o dubla mansa dificila, dar cel mai important este ca ne-am calificat! Nu vreau sa comentez nimic altceva, decat faptul ca per ansamblul celor doua manse, UCM Resita a fost o echipa mai buna decat formatia poloneza! si e lucrul care ne intereseaza cel mai mult – e cel mai important. A fost presiune mare intr-o sala de peste 5.000 de locuri, umpluta de 4.000 – 4.500 spectatori, dar echipa noastra a dovedit ca este mai experimentata decat Plock, iar adevarul a iesit la iveala! CHEIA SUCCESULUI DE AZI? (n.r.sambata seara) – Noi cand am venit in Polonia, am venit cu gandul sa invingem – nu sa aparam cele 4 goluri avans! Noi toti, de la jucatori pana la staff-ul tehnic – eram convinsi ca putem sa ne calificam! Si nu am abandonat aceasta idee pe tot parcursul jocului, chiar daca arbitrajul a fost unul de partea gazdelor cu mult peste ceea ce este normal! E parerea mea , nu inseamna ca am dreptate – dar specialistii in handbal o pot confirma, judecand la rece, fata de mine care am trait in atmosfera meciului, intr-o tensiune si o presiune foarte mare!

Cupa Cupelor este a doua ca importanta in Europa, si ne dorim sa ajungem intr-o faza cat mai avansata, dar totul depinde de noi si cred ca vom reusi. Referitor la faptul ca Odorhei a terminat anul pe primul loc, noi monitorizam tot ce ne intereseaza. Sigur ne-am fi dorit ca Odorhei sa piarda la Timisoara, dar e meritul lor si ii felicitam, valoare trebuie sa isi spuna cuvantul, nu putem sa fim subiectivi!