Kostygov A. - eroul rusilor din poarta

Echipa constanteana de handbal HCM a cedat partida jucata pe terenul celor de la St Petersburg HC, in etapa a sasea a grupelor Ligi Campionilor. Teamul nostru campion a pierdut cu scorul de 26-29, o partida pe care ar fi putut sa o castige usor.

Constantenii au fost mai mereu la conducere, mai ales in partea secunda, avand la un moment dat si 3 goluri avantaj. Rusii au revenit de fiecare data si, gratie paradelor de exceptie ale portarului Kostygov, au trecut in avantaj. Acesta nu a fost mai mare de un gol, cu exceptia secundelor de final cand a ajuns la un maxim de 3 reusite. Norocul de care zicea Baiceanu la conferinta de presa de acum o saptamana, sau experienta de care amintea Stavrositu, i-a parasit pe dobrogeni in finalul partidei cand Toma, Chike si Sadoveac au ratat incredibil din extreme, patru goluri ca si facute, cele care au stabilit si diferenta maxima de 3 goluri.

HCM pierde pozitia a patra in clasament si, pentru a se califica in optimile Ligii Campionilor, are nevoie ca, in ultimele trei jocuri sa obtina cu un punct mai mult decat formatia rusa. HCM mai joaca pe teren propriu cu Flensburg si Ciudad Real, echipe deja calificate in faza urmatoarea a competitiei si cu Bosna Sarajevo, in deplasare, acesta din urma fiind meciul ce ar putea fi decisiv in lupta pentru calificare.

Marcatorii HCM: Angelovski 4 goluri, Sadoveac 4, Toma 4, Csepreghi 3, Onyejekwe 3, Schuch 2, Adzici 2, Stavrositu 2, Băiceanu 1, Mureşan 1.

Shindin, a fost din nou, ca si acum o saptamana, principala arma de gol pentru formatia gazda cu 10 reusite din extrema dreapta, chiar daca Popescu a fost din nou foarte bun in poarta.