UPDATE: Oltchim Rm.Valcea va evolua in faza II a grupelor din Liga Campionilor, conform tragerii la sorti de azi – de la Viena, transmisa LIVE TEXT pe CHAT-ul eurohandbal, in compania echipelor: Buducnost, Itxako, OLTCHIM, Krim Ljubliana.

CUPA CUPELOR: CS Tomis Constanta – Rostov Don (RUS). CUPA EHF: Dunarea Braila – Team Esbjerg (DAN).    

DATORITA SISTEMULUI IMPUS DE EHF, PRIN CARE ECHIPELE CALIFICATE IMPREUNA DIN ACEEASI GRUPA DIN FAZA I A LIGII CAMPIONILOR, NU SE POT INTALNII SI IN FAZA II (DOUA GRUPE A CATE 4 FORMATII), OLTCHIM ARE 1 DIN 3 VARIANTE LA TRAGEREA LA SORTI DE MARTI – ORA 12:00, DE LA VIENA, transmisa in direct de ehftv.com:

GRUPA POSIBILA 1: Buducnost, Itxako, OLTCHIM, Krim Ljubliana

GRUPA POSIBILA 2: ETO Gyor, Itxako, OLTCHIM, Dinamo Volgograd

GRUPA POSIBILA 3: Buducnost, ETO Gyor, OLTCHIM, Leipzig

Desi presedintele Gavrilescu a declarat ca din punct de vedere al parcursului Oltchimului, care si-l doreste cat mai lung, o grupa cu Buducnost ar fi buna, pentru a nu intalnii in semifinale formatia muntenegreana, grupa Albastra (gr.2) este probabil mai accesibila.

Tot marti se vor afla si viitoarele adversare ale formatiilor noastre ramase in cursa in Europa, in Cupa Cupelor si Cupa EHF.

CUPA CUPELOR: C.S. Tomis Constanta a fost desemnata cap de serie si va evita nume grele ca Viborg si Hypo, venite din LC.

CUPA EHF: Dunarea Braila a fost repartizata in urna 2 valorica si ar putea intalni RK Zajecar (Serbia) – cea care a eliminat HC Zalau, dar ar putea da si peste VOC Amsterdam (Olanda) – adversar mai usor, sau Byasen (Norvegia) si Lada Togliatti (Rusia) – adversar mult mai greu.