REZULTATELE INREGISTRATE IN EUROPA DE ECHIPELE ROMANESTI IN WEEK- END

Tomis si Dunarea merg mai departe in Cupa Cupelor si in EHF, in vreme ce Jolidonul si Zalaul parasesc competitia. Stiinta Bacau este trecuta in turul IV al Cupei Challenge, dupa o victorie clara in Belgia, dar UCM resita s-ar putea sa se loveasca din nou de “duritatea” competitiei a doua europene la masculin, pentru al doilea an consecutiv. Campioanele de la Oltchim isi vor afla marti, adversarele din Grupele principale ale Ligii Campionilor, dupa ce HC Leipzig s-a impus la Viena si Dinamo Volgograd a rezistat si nu a luat bataie decat la 7 goluri in fata lui Viborg, stabilind ultimele 2 calificate (din 8).

OLTCHIM – Larvik 33-28 in ultimul meci al valcencelor din acest an din Cupele Europene.

TOMIS Constanta merge mai departe – in turul IV al Cupei Cupelor, dupa 24-18 cu Madeira Andebol (POR).

RK ZAJECAR – HC Zalau 30-22 in mansa doi, din turul III al Cupei EHF. Campioana Serbiei merge mai departe dupa ce salajencele au castigat in tur cu 29-25.

U Jolidon Cluj este eliminata si din Cupa EHF dupa doar 28-31 in returul cu VFL Oldenburg (in tur a fost 37-30).

DUNAREA BRAILA s-a calificat mai departe in Cupa EHF, dupa ce si in retur, a invins cu 30-26 pe AC Ormi Patras (Gre). In tur a fost 22-21.

UCM RESITA – Wisla Plock 34-30 in prima mansa din turul III al Cupei Cupelor.

STIINTA BACAU continua parcursul bun din ultima perioada si castiga clar in Belgia 33-25 cu IInitia Hasselt, in Cupa Challenge, fiind aproape sigur in turul IV.