Yeliz Özel Oltchim

Partida dintre Oltchim şi Larvik  se joacă duminică, de la ora 18.00, în Sala „Traian” din Vâlcea. UPDATE: 33-28 FINAL!

Favorite la cîştigarea Ligii în acest sezon, norvegiencele vin la Vîlcea, fără numele grele Hammerseng, Nyberg, Larsen şi Legange, jucatoare odihnite in interes national pentru apropiatul CE Norvegia si Danemarca 2010, din decembrie.

Scandinavele urmând să evolueze în meciul de duminică cu un lot format mai mult din jucatoare mai putin folosite.

Probabil ca daca conducerea Oltchimului nu ar fi scazut pretul biletelor (de la 30 la 20 lei), am fi asistat la un meci Oltchim – Larvik, intre doua favorite la castigarea trofeului LC, cu o medie de spectatori pe care Oltchim o are in campionat.

Chiar dacă au obţinut deja paşaportul pentru faza a doua a grupelor, vâlcencele vor să se revanşeze în faţa suporterilor pentru parcursul mai putin de succes, din actuala ediţie a Ligii Campionilor. Pentru formaţia norvegiană, întâlnirea de la Vâlcea reprezintă şi o aniversare şi anume cel de-al 100 meci disputat în Champions League.  Larvik HK se află la a 12-a participare în Liga Campionilor şi este neînvinsă în faza grupelor preliminare, cu 10 puncte, înaintea partidei cu Oltchim , care are în prezent 6 puncte acumulate.

Ambele echipe  sînt deja calificate în faza grupelor principale, urmînd să-şi cunoască adversarele la tragerea la sorţi de marţi.

Leipzig a produs surpriza si a eliminat pe Hypo, dupa ce a invins formatia austriaca in deplasare cu 23-20, calificandu-se mai departe in Liga campionilor. Azi duelul Viborg- Dinamo pentru ultimul loc din faza grupelor principale, incepand cu ora 15,30 LIVE pe EHFTV.COM