ACTUALIZARE: Univ. Suceava – HCM Constanta 28-30. Constanta castiga al doilea meci greu din saptamana aceasta! Urmeaza partida de la St. Petersburg! VEDETI CLASAMENTUL ACTUALIZAT!

ACUM ORI NICIODATA! SUCEVENII SUNT HOTARATI SA FACA UN REZULTAT BUN IN FATA CAMPIOANEI!

Universitatea primeşte duminică, cu începere de la orele 11.00, în sala Liceului cu Program Sportiv, vizita campioanei en-titre a Ligii Naţionale de handbal masculin, HCM Constanţa, într-un meci contand pentru etapa a X-a din actualul sezon.

Desi palmaresul meciurilor directe consemneaza victorii pe linie ale dobrogenilor, “studentii” considera ca a venit momentul sa scape de complexul “HCM Constanta”, mai ales ca oaspetii de duminica au aratat destule semne de slabiciune pe parcursul acestui tur de campionat, ocupand la ora actuala locul 4 in clasament.

“Rezultatele inregistrate de HCM Constanta in acest tur de campionat ne dau dreptul sa speram ca putem obtine o victorie. Intalnim campioana Romaniei, iar pentru a putea castiga acest meci va trebui sa fim foarte exacti atat in atac cat si in aparare. Totodata, avem nevoie de foarte multa sansa”, a declarat Bogdan Pralea, in cadrul conferintei de astazi.

Aparatorul buturilor sucevene a mai precizat ca o eventuala victorie in fata campioanei nu ar constitui o surpriza, chiar daca Universitatea vine dupa esec categoric la Odorhei. “Dupa infrangerile de la Odorhei si Targu Jiu, o victorie cu HCM Constanta ar fi o surpriza pentru multa lume, dar nu si pentru noi. Ne dorim foarte mult sa castigam acest meci pentru ca pana acum nu am avut niciun succes in fata Constantei”, a completat Pralea.

Extrema stanga Adi Mitrea spera la randul sau ca Universitatea sa profite de perioada mai slaba pe care o traverseaza constantenii si sa-si adjudece cele doua puncte puse la bataie in confruntarea de duminica.

“Tinand cont ca HCM-ul nu a avut rezultate foarte bune in aceasta toamna, ar trebui sa speculam acest moment si sa obtinem cele doua puncte. Va trebui insa sa fim foarte atenti, iar la ora meciului sa ne aflam in forma maxima”, a spus Mitrea.

Pe langa dorinta de victorie existenta in tabara “studentilor”, interul Claudiu Dediu mizeaza si pe o oarecare stare de oboseala in randul celor de la HCM Constanta, care vor juca la Suceava la mai putin de 72 de ore de la meciul cu HC Sankt Petersburg din grupele Ligii Campionilor.

“Ne dorim foarte mult sa obtinem victoria pentru a da uitarii cat mai repede repriza de cosmar pe care am avut-o la Odorheiu Secuiesc. Este normal sa se acumuleze o stare de oboseala in randul lor tinand cont de meciul din Liga Campionilor si de deplasarea pana la Suceava. HCM Constanta ramane totusi campioana Romaniei, are un lot numeros, iar rezervele se pot ridica oricand la nivelul titularilor”, a declarat Dediu.

Meciul dintre Universitatea Suceava si HCM Constanta va fi arbitrat de cuplul de arbitri Barcan – Ciurea din Dolj.

JOACA HANDBAL! cu www.gazetasv.ro si Univ. Suceava