Aparare HCM Constanta - cu St Petersburg in LC

ULTIMELE 2 MINUTE (3 goluri in 50 secunde! Nu credeti…?!)

CLICK AICI PENTRU A VEDEA DRAMATICELE 2 MINUTE DIN VICTORIA HCM-ULUI CU 29-28 IN FATA LUI ST. PETERSBURG

Apoi egal din nou la 26. Sadoveac se inalta frumos si inscrie si mai sunt 2 minute si ceva! Recuperam, rusii pierd posesia dar…e Time Out cerut de Torgovanov si mingea le revine din nou.. Rusii inscriu la reluare…insa, “- Na! fira-i tu sa fi!” Parca ar spune tabela, care nu mai vrea sa mearga! E 28’06” ceasul si golul nu se pune! Succesiv, extrema dreapta sare, fata in fata cu Popescu – si bara!!! E a portarului si ea! Un minut jumate ramas si suntem in atac. Sadoveac arunca sala in aer! Pluteste incredibil si reuseste inca un gol al sau! E 28-26 si mai sunt 70 secunde. Fantastic – nici nu apucam sa respiram si e 7m pentru oaspeti. Tot pe contraatac, in extrema stanga! 50 secunde ramase…28-27 si suntem in atac! Dupa un atac prelungit de 30 secunde, Adzic arunca pe langa!!! Rusii o iau la sanatoasa spre poarta noastra – noi ne repliem foarte bine! Insa apararea sare toata la cel mai periculos om – Nasyrov Eldar! Pivotul ramane liber si marcheaza foarte repede dupa cateva secunde.

Marius Stavrositu 7g, in partida dramatica cu Petersburg din LC (29-28)

Este 28 egal! si sala parca se prabuseste! Nu insa si Popescu, Baiceanu si Sabou. Mingea merge snur, Baiceanu cu piciorul pe centru, tot snur si arbitrul – fluiera! Sabou e deja in jumatea adversa cativa pasi, primeste mingea, cativa pasi in dribling, sare in extrema si…..Sala explodeaza pur si simplu impreuna cu crainicul!  GOOOOLLLLL cu cateva secunde inainte de final, inscris exact prin arma contraatacului, pregatita atat de bine de oaspeti in partida de la Constanta!

O victorie a Joaca handbalului!? O victorie a experientei, pentru ca la final,Stavrositu a subliniat foarte bine : “Noroc?! Eu zic ca aceste cateva sezoane in LC ale Constantei aduce macar acest gol in plus in fata unei debutante!”

JOACA HANDBAL! cu:

domo