Shindin A., Antrenorul Torgovanov, Buligan si Baiceanu la Conferinta de presa

AM FOST ACOLO! ASA CUM EUROHANDBAL V-A OBISNUIT DEJA, VA PUNE LA DISPOZITIE DECLARATIILE ASA CUM SUNT ELE – AUDIO, DUPA FANTASTICA VICTORIE A DOBROGENILOR OBTINUTA JOI IN LIGA CAMPIONILOR.

CONFERINTA DE PRESA CU TORGOVANOV, SHINDIN, BULIGAN SI BAICEANU, DAR SI DECLARATIILE FACUTE IMEDIAT DUPA PARTIDA, DE CAPITANUL TOMA LAURENTIU SI STAVROSITU MARIUS.

Antrenorul oaspetilor, campionul olimpic si mondial – Torgovanov, a acuzat la conferinta de presa, felul in care a fost arbitrata echipa sa la debutul in Liga campionilor! Insa a felicitat echipa noastra campioana pentru jocul prestat completand ca “Ii asteapta cu drag la Sankt Petersburg”!!.

Golgeterul Constantei in meciul de joi seara, a fost Marius Stavrositu – cu 7 goluri. Acesta a declarat dupa superba victorie: “Noroc?! Eu zic ca cei 4-5 ani de cand Constanta joaca in Liga campionilor sunt mai importanti fata de 1-2 ani, de cand sunt adversarii din acest joc, in competitie. Experienta este cea care a pus acest gol in plus in tabara noastra…” Ascultati intreaga declaratie mai jos!

Stavrositu golgeter cu Petersburg - 7g

[media id=50 width=320 height=140]

Al doilea golgeter al Constantei in meciul de joi seara, a fost capitanul Toma Laurentiu – cu 5 goluri. Acesta a declarat, imediat dupa superba victorie: “Nici noi nu vrem sa ajungem la asemenea finaluri. Totul e bine cand se termina asa si le multumesc spectatorilor pentru felul in care ne-au sustinut. Bucurie? Nici nu apucam bine sa plecam acasa ca duminica avem meci foarte greu la Suceava, dupa care urmeaza returul din Rusia…” 

Toma 5g, dupa victoria HCM-ului cu ST Petersburg

Ascultati intreaga declaratie mai jos!

[media id=49 width=320 height=140]

Antrenorul oaspetilor, campionul olimpic si mondial – Torgovanov, a acuzat la conferinta de presa, felul in care a fost arbitrata echipa sa ca o echipa debutanta in Liga campionilor! Insa a felicitat echipa noastra campioana pentru jocul prestat completand ca “Ii asteapta cu drag la Sankt Petersburg”!. Si site-ul oficial al echipei din Rusia critica timpul “suficient ramas pentru inca un gol al Constantei”! si ceasul observatorului acestei partide. Antrenorul rus a apreciat cresterea Romaniei handbalistice, care in opinia lui este una normala, dupa un trecut foarte bun in aceasta lume

INTREAGA CONFERINTA DE PRESA

Hora bucuriei si dupa St.Petersburg (HCM CT victorie cu 29-28)

O AVETI MAI JOS, CU DECLARATIILE SI ALE LUI BULIGAN SI BAICEANU, PRECUM SI ALE CELUI DE-AL DOILEA MARCATOR RUS – SHINDIN (6g)

[media id=48 width=320 height=140]

[media id=51 width=320 height=140]

JOACA HANDBAL! CU :

domo

DOMO E ALATURI DE SPORTUL DE ECHIPA NR.1 DIN ROMANIA SI  SPECTACOLUL OFERIT DE CAMPIOANA HCM CONSTANTA IN LIGA CAMPIONILOR!