ENERGIA TG. JIU – STIINTA BACAU, miercuri ora 17,00

Dupa victoria de la Satu Mare, gorjenii au o noua partida dificila pentru mentinerea in fruntea clasamentului, cu o echipa bacauana revenita in partea superioara a ierarhiei, care detine cea mai buna aparare din liga I, la egalitate cu Univ. Suceava – o medie de 26,78 goluri primite/etapa. 

Tehnicianul Vasile Stângă se declară mulţumit de jocul echipei de la Satu Mare, dar se gândeşte la următoarea partidă cu Bacăul, pe care o considera o intalnire destul de dificila.

Vasile Stanga: “Vom avea un meci greu cu Bacaul, pe care trebuie sa il tratam foarte serios. Bacaul a facut de fiecare data meciuri bune la Tg Jiu. Sper sa nu facem vreo greseala si sa tratam meciul la fel de serios ca pe cel de la Satu Mare si sa il castigam acasa”.

In CLASAMENTUL GOLGETERILOR dotat cu  TROFEUL „AUREL BULGARIU”- dupa etapa IX, extrema stanga tricolora – FLOREA a reusit 10g la Satu Mare si e in frunte, cu o medie de aproape 9g/meci! CSM Bucuresti de pe penultimul loc al Ligii I, da al doilea golgeter, Poli pe al treilea, iar ultima clasata – Oradea, il da pe al patrulea marcator, de care este foarte aproape noua vedeta din Macedonia a lui HC Odorhei – Kuzmanoszki:

CLASAMENT GOLGETERI: 1.G.FLOREA (Energia) 77g; 2.V.PATRU (CSM Buc.) 68g; 3.A.SIMICU (Poli) 62g; 4.L.FERENT (CSM Oradea) 61g; 5.G.Kuzmanoszki (HC Odorhei) 60g.