VICTORIE CLARA A LUI POLI, OBTINUTA PRINTR-O APARARE EXCELENTA! GAZDELE AU CONDUS SI CU 8 GOLURI!

Pentru prima dată în aceast sezon oficial, violeţii au fost lipsiţi de emoţii, ei obtinand o diferenţă consistentă încă din primele minute. Apărarea a fost punctul forte, pentru că, de multă vreme, Politehnica nu a mai primit sub 10 goluri într-o repriză. Portarul Vass Zoltan a avut 7 intervenţii, cu precădere în prima repriză, iar Cristian Tcaciuc s-a remarcat cu două aruncări de la 7metri apărate şi alte 3 mingi scoase spectaculos. Noul sitem defensiv al bănăţenilor, “3 plus 3″ a fost extrem de eficace. Avantajul putea fi mai mare, dacă jucătorii gazda erau mai atenţi la circulaţia mingii pe faza a 2-a si contraatac.

Diferenţa maximă în favoarea Politehnicii a fost la mijlocul reprizei secunde, când tabela arăta 20-12. Site-ul clubului banatean informeaza ca au fost într-o remarcabilă poftă de joc, toţi cei introduşi pe teren.

Principalii marcatori de la Poli: Şimicu – 8g, Vaidasigan – 5g, Gălan 5g. Notabilă şi evoluţia lui Marius Ignat,chiar dacă a înscris doar de 3 ori. Cu acest prilej şi-a făcut revenirea oficială în “alb-violet” şi pivotul Dragan Mrakic, folosit pe alocuri în repriza a doua.

La Dinamo Braşov, au marcat de cele mai multe ori Bogdan Voica – 7 şi Mihai Cojocea – 5.

După meci, ambii antrenori – Otto Heel (Politehnica) şi Eliodor Voica (Dinamo) – au scos în evidenţă superioritatea bănăţenilor la toate capitolele. Tehnicianul gazdelor a mai spus că formaţia de pe Bega e pe drumul cel bun: “Sistemul de apărare pe care-l folosim în ultima perioadă ni se potriveşte mai bine şi ne bucurăm că putem câştiga mai multe mingi. Băieţii s-au dovedit a fi destul de disciplonaţi tactic şi în atac, astfel că ne-am impus concludent” a mai spus Otto Heel.

JOACA HANDBAL! cu www.aspolitehnica.ro si Poli Municipal Timisoara