Holhos Adriana, accidentata - revine pe teren abia la anul!

UPDATE! In fata campioanei Serbiei (cu 5 jucatoare in lotul pentru CE DAN/NOR 2010), salajencele conduse de Tadici, obtin inca un rezultat pozitiv in Europa: HC ZALAU – RK Zajecar 29-25 FINAL

HC Zalău – HK Zajecar (SER), din cadrul turului III al Cupei EHF, va fi transmisa – LIVE TEXT pe www.sportulsalajean.ro, duminica de la ora 11,00.

CLICK AICI! pentru LIVE TEXT

Aproape 100 de suporteri ai oaspetelor, au facut deplasarea pentru meciul din Salaj, team-ul sarb ratand la mustata calificarea in grupele Ligii campionilor, in fata lui Debrecen!

Prima “dublă” din Cupa EHF, disputată în compania campioanei din Luxemburg – HB Dudelange – a fost doar o reacomodare a zălăuancelor cu aerul cupelor europene. Cu totul altfel vor sta lucrurile în manşa a treia a Cupei EHF, când HC Zalău va da piept cu o altă campioană, de data aceasta reprezentanta Serbiei – HK Zajecar. Misiunea va fi una foarte dificilă, având în vedere că adversara sălăjencelor a adunat cam toate valorile din campionatul intern, Tadici asemuind-o cu un fel de Oltchim al României!

Cu cinci dintre jucatoare, care evoluează in prezent pentru reprezentativa ţării vecine, este vorba despre portarii Djeric şi Miskovic, interii Sanja Damnjanovic şi Jasmina Kukic, dar şi centrul Vukovic Tanja, formatia sarba HK Zajecar, a venit la Zalau, insotita de 100 de suporteri, cu gandul sa isi asigure calificarea, inca dupa prima mansa. Practic, Zajecar a rezervat întreg Hotelul Severus, iar fanii vor crea o atmosferă incendiară, mai ales că HC Zalău a rămas fără galerie, informeaza colaboratorul sportulsalajean.ro.

Ca şi cum nu sunt suficiente atuurile grupării sârbe, HC Zalău nu va putea conta în cele două manşe pe cea mai bune marcatoare din ultimele sezoane – Adroana Holhoş! Jucatoarea a suferit o fisură la glezna piciorului stâng şi are piciorul impobilizat într-o atelă gipsată, pentru aproximativ 6 săptămâni, astfel că va reveni pe semicerc abia anul viitor!

Trebuie mentionat ca de la revenirea lui Tadici de la periplul din Valcea, rezultatele nu au întârziat să apară, astfel că Georgiana Coadălată-Ciuciulete şi compania au reuşit să-şi asigure revenirea în Europa încă din acest sezon, deşi strategia clubului salajean prevedea acest obiectiv doar pentru anul viitor. Realizarea este una meritorie, în condiţiile în care HC Zalău are cel mai tânăr lot din Liga Naţională!

JOACA HANDBAL! cu www.sportulsalajean.ro si HC ZALAU