Simicu A. - revine dupa accidentarea de la Tg Jiu si joaca cu Dinamo

Poli Timisoara (loc 12) – Dinamo Brasov (loc 10), se joaca sambata, de la ora 17,00.

Vestea cea mai importantă a banatenilor, dinaintea partidei cu Dinamo Braşov este că pivotul Dragan Mrakic, reachiziţionat de Politehnica Timişoara, a primit toate avizele şi documentele juridice necesare pentru a putea juca.

Mrakic a fost, până în vară, jucătorul formaţiei Pandurii Tg Jiu, după care a plecat din România. În aceste condiţii, au fost necesare înnoiri ale unor documente, fapt ce a întârziat cu o săptămână introducerea sârbului în lotul pentru meciurile oficiale.

La jocul Politehnica Municipal Timişoara – Dinamo Municipal Braşov vor lipsi însă ceilalţi jucători de pe postul de pivot – Mirkovic, Corlija, Sofian – precum şi Sorin Sărăndan a cărui accidentare la genunchi l-a privat de antrenamentele din ultimele două săptămâni.

În schimb, vor fi apţi, pentru partida cu braşovenii, Alexandru Şimicu şi Andrei Macovei – ambii acuzând accidentări după meciul de la Tg Jiu. Amândoi s-au reintegrat treptat în şedinţele de pregătire din această săptămână, astfel că ei vor fi în teren la partida de sâmbătă, 13 noiembrie, ora 17.

Eliodor Voica, antrenor Dinamo Braşov: ”Este un meci care este mai mult decât greu atât pentru noi cât şi pentru echipa de la Timişoara. Consider că ar trebui să câştige cel care e mai bine pregătit. Echipa are plusuri sau mai bine zis un joc bun în apărare, dar sunt minusuri în jocul de atac” a spus acesta, pentru Digi Sport.

POLI TIMISOARA – DINAMO BRASOV din etapa IX, se joaca sambata – ora 17,00. Se anunta un meci interesant – Timisorenii avand 4p in clasament, iar brasovenii 5p!

Jocul va fi arbitrat de cuplul craiovean Bărcan/Ciurea.

JOACA HANDBAL! cu www.arenabanateana.ro si Poli Timisoara