Borko Djordjevic - inter dreapta UCM (n1980-195cm-95kg) - 4g cu Steaua

UCM Resita s-a impus pe teren propriu in etapa a IX-a a Ligii Nationale, in fata echipei CSA Steaua Bucuresti, cu scorul de 35 – 28, la pauza 19 – 13.

Pentru UCM Resita urmeaza peste o saptamana, duelul din turul III al Cupei Cupelor cu puternica Wisla Plock din Polonia.

Formatia UCM Resita a castigat in fata echipei Steaua Bucuresti, intr-un meci pe care l-a dominat da capo al fine si in care, singurele intrebari raman aceleasi scaderi de tempo pe care handbalistii resiteni, au demonstrat ca le pot depasi doar atunci cand simt greutatea mizei pe umeri.

Antrenorul Gligore Czari a folosit in teren doua garnituri de joc diferite in cele doua

UCM Resita APLAUDA, prin Adrian Chebutiu, opera lasata de poetul Adrian Paunescu - Romaniei

reprize, in prima parte cu Irimus in poarta, Vujadinovic, Georgescu, Fenici, Irimescu, Petrea, Tucanu, Djordjevic, iar in partea secunda cu Antonaru, Ghionea, Grozavescu, Paraianu, Alex Stamate, Ioan Stan si Tiberiu Popovici.

Prima parte s-a incheiat cu scorul de 19 – 13 in favoarea resitenilor.

Elevii lui Gligore Czari au avut o primă repriză foarte bună, în care au reuşit să se distanţeze până la zece goluri, 16-6 în minutul 22. Prestaţia portarului Ionuţ irimuş a fost una remarcabilă, cu 13 intervenţii reuşite în prima repriză, ceea ce a dus la unele contraatacuri purtate în mare viteză de ucemerişti. Gazdele au redus din turaţie pe finalul primei reprize, dând posibilitatea Stelei să se apropie la doar patru goluri, 17-13, în minutul 29. Partea secundă a întâlnirii a fost mult mai echilibrată şi datorită schimbărilor făcute de Gligore Czari, care a preferat să îi odihnească pe titulari, introducând în teren şi rezervele. Steaua a reuşit să se apropie ameninţător la trei goluri în minutul 49, când tabela arăta 28-25 pentru UCM Reşiţa, dar vicecampioana s-a impus în final cu şapte goluri diferenţă.

La partidă au asistat aproximativ 1.500 de spectatori, record în acest sezon pentru UCM Reşiţa informeaza arenabanateana.ro

Pentru UCM Resita – principalii marcatori: Vali Ghionea cu 5 goluri, Paraianu, Petrea, Georgescu si Djordjevic cate 4.

Pentru CSA Steaua s-au remarcat, Didi Hirimic 6 reusite, urmat de Viorel Mazilu si Adrian Vasile, ambii cu cate 4.

JOACA HANDBAL! cu www.arenabanateana.ro, www.ucmsport.com si UCM Resita