HC ZALAU – RULMENTUL BRASOV 33-24 (16-10) a fost LIVE TEXT pe sportulsalajean.ro

Lipsita de aportul Adrianei Holhos, tanara echipa propusa de fostul selectioner Gheorghe Tadici, pentru acest sezon din Liga I dar si pentru o noua participare in Cupa EHF, dupa o pauza europeana de 4 ani, a invins categoric echipa brasoveana condusa de Mariana Tarca. Alina Czeczi a facut o prima repriza excelenta – 8 goluri (6 din 7m) si Zalaul conducea la pauza cu 16-10. 

Dupa o prima repriza excelenta in aparare, Zalaul era deja aproape castigatoare. Inceputul reprizei II duce Zalaul la 9 goluri, cu o precizie de invidiat la aruncarile de la 7m ale Alinei Czeczi (12 goluri in total – 8 din 7m) pana la 22-13 min.39. Ecartul se mareste pana la 11 goluri diferenta: 29-18 min.50! Finalul aduce o victorie concludenta echipei salajene, care ia o gura de oxigen buna, inaintea partidei de duminica din cupa EHF, cu formatia din Serbia – RK Zajecar, ce se va desfasura la Zalau, incepand cu ora 11,00.   

Adriana Holhoş, va rata şi “dubla” cu sârboaicele de la Zajecar. La finele săptămânii trecute circulau zvonuri conform cărora interul Zalăului nu ar fi vrut să facă deplasarea la Craiova. De fapt, golgetera din sezonul trecut a suferit o accidentare serioasă la gleznă, care o va scoate din circuit timp de şase săptămâni informeaza sportulsalajean.ro. Holhoş are deja glezna imobilizată într-o atelă gipsată, iar după cele şase săptămâni de repaus vor mai urma probabil două, necesare recuperării .

COMISIA DE DISCIPLINA A FRH – IN SEDINTA DIN 09.11.10 a ratificat sanctiunea propusa de C.C.A. (6 etape suspendare incepand cu 10.11.2010) pentru arbitrii Dordea Bogdan si Zaulet Andrei de la Sibiu, dupa jocul castigat de SCM Craiova cu HC Zalau, scor 24-22.